Glad Midsommar..=)

Glad Midsommar på er alla mina godingar..;)


själv e det jobb idag till 18.00 så det suger rätt hårt faktiskt, vill vara på landet och njuta men men man kan inte alltid få som man vill i livet.

Annars har jag börjat mitt nya jobb lite smått (för er som inte vet har jag fåttt nytt jobb och sagt upp mig på hemköp) det nya jobbet e ett gruppboende för utvecklingsstörda och jag bara stormtrivs..=)

dock lite jobbigt att jobba två jobb ett tag nu blir inte mcyket ledighet inte men det är så värt det kan jag berätta, längtar redan tills nästa gång jag jobbar på mitt nya jobb är så fruktansvärt givande så jag är lycklig som fan känslan av att gå till jobbet med ett leende på läpparna var länge sen.

Annars e det inte mycket som hänt, efter jobbet blir det middag med girlsen så lite midsommar får jag i alla fall..=)

nej nu e det upp och jobba som gäller, hoppas ni alla får en kanon midsommar..;)

Puss


Semester..=)

Hello!!

Japp nu jävlar har jag semester eller igentligen från igår 16.00..=) e så grymt skönt sitte hemma hos mamma precis ätit god lunch.

Igår var det sex and the city 2 med girlsen♥ mycket mysigt, filmen var bra och rolig som jag visste den skulle vara och så e det roligt att träffa tjejerna då det inte e varje dag vi kan träffas nästan alla..=)

Flytten från stallet till det nya gick kanon känns verkligen jätte skönt, harry fick en jätte fin ny box och nya kompisar i hagen han verkar trivas jätte bra så nu kan jag andas om det..=)

Annars e det bara två dagar kvar tills jag och mia åker ska bli så fruktansvärt skönt, sola och bada och lugn och ro´så söndag eftermiddag ligger jag och mia på stranden... någon avensjuk? hehe

Ikväll blir det fika mys med ingela ska bli jätte trevligt då vi inte träffats på jätte länge, men om jag inte hinner blogga innan jag åker ha det super alla för det ska vi ha...;)


Beachen here we come.. eller hur bettan?!



Puss på er


RSS 2.0