Uppdatering..

Godkväll...

Bloggat lite dåligt om vad jag gjort senaste dagarna ser jag hehe men helgen bjöd på jobb Film mys med bettan, söndag jobb sen middag med jessica och fuat på Ruccola (tror det stavs så..=) sen vart det en kaffe hos jejjan och så mys med älsklingen ja det var min helg kort förklarad.

Dock tror jag att jag fått en cysta igen har ont som fan..=( började i lördags morse vaknade av att jag hade så ont, srang in på toa och där blev jag fast ett tag sen blev det citodon och varm vatten flaska på magen...=(
Dagarna är helt okej känns som kraftig mensvärk men på kvällarna gör det mycket ondare.
Vaknade också i morse vid 5.30 och fick en sån där "attack" och blev samma visa som i Lördags morse, inte kul mina vänner men får se om det blir bättre annars får jag ringa min gyn.

I dag har jag varit med mamma på dagen i barkaby och shopat lite blev inte så mycket var sjukt trött och ont och inte så mycket pengar så då e det inte så jätte kul att gå runt där, dock alltid lika mysigt att träffa mor min..=)
Sen blev det hem och vila ta en citodon till och så damsög jag och tvättade lite så nu e jag helt jävla slut hehe, ska ta mig en kopp te och kolla klart på csi sen blir det sängen med min flaska med varmvatten på magen.

Sitter också och väntar på att Mias Milia ska komma ut någon gång, vilken kämpe du är gumman fy fan att ligga så där många timmar med värken du har usch..=( men du e sååå duktig och är stolt över dig.
så nu längtar man efter messet med bild, tid när hon kom,vikt och längd..♥

Imorgon är det första introt på nya jobbet så det ska bli spännande hoppas att jag inte har så ont bara, jag blir trött och mår illa av citodonen så vill helst inte ta dom när jag ska jobba.
Nej nu har jag skrivit av mig nu är det te och tv som gäller...

Puss

Nu kommer hon nog snart..<3

Godmorgon mina kära!

vakna i morse och fått mess av Mia vattnet gick i natt och nu e hon på BB för kontroll, så nu är det nog inte så långt kvar tills skönheten kommer <3
för mer läsning gå in på: miahelen.blogg.se

Gumman snart kommer din efterlängtade dotter,
vet att du har riktigt ont nu men snart hjärtat
e hon här din dotter helt sjukt häftigt,
skönt att jag gråter innan hon ens kommit hehe
Älskar dig min bästaste vän..<3




Min bror och jag

saknar min bror vi träffas alldelles för sällan och jag får så dåligt samvete för det, och snart åker han till norge igen och är borta minst 8 månader...


Syster älskar dig alltid ♥


Nu är det sängen mina kära...

Mammas hjärta..<3

Gårdagens Mys i stallet:



Min puss gurka..;)






Visst är han fin min Bebis??



Datorer e inte riktigt min grej..

hehe nej datorer och jessie tålamod+datorer= kaos
har verkligen noll tålamod när det kommer till att förstå saker om datorer, jennifer skulle skicka över bilder som hon tog i dag på mig och harry idag i stallet.
Men icke det gick ju inte så värst bra inte då jag tydligen inte hade nya msn, då jag aldrig är inne på msn var detta ett mysterium hur man laddar ner det nya och jag gav upp mitt tålamod på sånt är lika med noll hehe

så nu blev det inga bilder idag..=( men men det var mysigt som vanligt i stallet dock j-vligt kallt, men jag har gett upp att sommaren ska komma faktiskt lika bra att inse att man kommer få stå ut med denna äckliga kyla ett tag till.
Hehe nu kände jag att detta blev ett bittert inlägg..;) men som sagt stallet e det jag gjort idag och lagat mat, duschat, diskat, pluggat och slappat.=)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva faktisk..


Mia och jag är på femman nu..;)

haha fick mess av mia för en liten stund sen står följande:

- Du och jag på femman nu.

Sätter på femman och det är dum och dummare haha




Jag är tydligen den blonda och mia brunetten..;)
haha detta kallar jag humor sitter fortfarande och skrattar...


Dags att köpa ny bikini snart...

och som vanligt har man redan hittat några man vill ha och det kommer ju garanterat hittas fler hehe, men nu e frågan vilken som är finast????

   

 

 


Inge bra på tv ikväll inte...

Gick bara bra idag känns okej tror jag fortfarande e lite depp för mitt gamla jobb, men det verkar trevligt där träffade två som jobbar där och dom var trevliga se hur första arbetspasset går sen då..
men det blir nog bra tror jag, dock mycket och ta in alla brukare är ju olika liksom, men det e bara och studera och läsa och ta in...

Fy fan vilken skit det är på tv idag alltså men det är ju inte så ovanligt, känns ibland som man kan skita i att ha tv faktiskt.
suger ju rätt hårt att det inte finns någon video affär här utan då måste man gå upp till v-by och ladda ner e jag inte sugen på, åå vilka problem jag har haha
Fy nu är jag utråkad, jaha får plugga lite då helt enkelt..

Puss♥

ååååå

fan vad nervös jag är då fattar inte varför????? hehe

och Vart e Mias bebis då? nu får hon ta och komma..<3

Imorgon Smäller det!!!

Ja mina kära imorgon ska jag till mitt nya jobb och kolla på boendet och prata med min chef, är grymt nervös kan jag berätta hehe men men det går nog bra hoppas jag..=)

Jag har idag träffat Jennie en sväng och det var riktigt trevligt då vi inte träffats på ett bra tag nu, och hennes gullunge Melissa så jag har även lekt en massa ..=)
så det blev en massa prat då det var uppdatering på hög nivå och en massa kaffe och cigg..;)

Jennies Melissa..♥






Vart det lite bilder idag också..=)
Nej nu ska jag plugga vidare lite...

Puss

Sista arbetsdagen idag...=(

Ja idag är det sista arbetsdagen här på jobbet, för er som inte vet har jag fått ett erbjudande av min chef att följa med honom till Kista i ställe på ett annat boende.
Har valt att tacka ja då det är en fast tjänst men också mycket närmare, men det känns dock tungt trivs fruktansvärt bra här med mina brukare men även personalen.
Så e lite depp idag faktiskt men kan ju alltid hälsa på eller komma in och jobba vid behov, då jag kommer fortsätta vara timanställd här också.

Det har gått otroligt fort den här tiden började likosm i Juli men det känns som en vecka sen, har även verkligen hittat mitt "Yrke" som jag kommer fortsätta och därför började jag utbildningen till undersköterska.
Låter kanske töntigt men känner att jag vuxigt otroligt den här tiden och har haft en glädje att åka till jobbet som jag inte tidigare haft, och det måste jag tacka detta ställe för att jag fått möjligheten att jobba här har betytt mer än vad jag trodde känns nu liksom när man ska sluta.
nej usch blir jag lite gråtfärdig hehe nej men svårt att förklara men detta har verkligen varit underbart, så nu hoppas jag att mitt my boende kommer ge lika mycket och att jag inte kommer sakna ihjäl mig efter mina sötnosar här..♥


Hemma igen..

Ja eller kom hem för en stund sen duschat och fixat lite, var mycket trevligt hemma hos mia fika och massa prat. sen blev det hem till Mel på middag och snack med tjejerna, dom skulle till garbo sen så avensjuk hade velat följa med ut men no money och jobb imorrn tyvärr.
men dom får nog kanon skoj tror jag, patte kom och hämtade mig hos Mel så det var kanon skönt..=)
och nu sitterjag och kollar lite bloggar och ska hoppa i säng tänkte jag.
är ju rätt långt pass imorrn så det behövs lite sömn på det, och så e jag faktiskt lite trött nu hehe kontigt jag som vaknade utvilad?!

Natti


Underbara Minnen...<3



åå vilka minnen jag har till denna låt, fy vad kul jag haft till denna låt med starkaste minnet är när Mia och Frida har tagit på sig fridas Farmors kläder och stoppat tuttarna med massa strumpor. och står med varsin soppkvast och sjunger..=) men även familjen becker har man några starka minnen av denna låt och Dolly parton överhuvudtaget...SAKNAR

Ledig..=)

Ja idag är jag ledig sååå skönt..=) vakande utvilad och på toppen humör, sitter och lyssnar på musik och äter frukost..=)

Väntar på att emelie och mel ska hämta mig ska vi hem till Mia på fika och skit snack, hoppas på att kära Milia kan bestämma sig för att komma ut i kväll/natt också.
Imorgon är det jobb 12.21.30 så se om det blir göra nått ikväll eller om det blir myskväll hemma, skulle dock vara roligt att göra nått men inte rik just nu hehe

Hörs later...♥

Snälla våren kom nu då..;)

Fy vad jag är trött på kylan vill ha vår och sommar känns som det varit kallt i en evighet nu, allt blir bättre på sommaren tycker jag man kan grilla, spela kub, fika, sola och bada, dricka vin, man orkar vara uppe längre och man vaknar tidigare och mn är gladare då tycker jag tycker inte ni det??
Å nej nu vill jag ha sommar och sol..=)

Gårdagen var nice först stallet och pussa på Barris och krama och babla med jempa..<3
Jennifer och jag har alltid en massa och prata om även fast hon bara är 18 år så känner jag igen mig i många av hennes hisorier och kärlek,vänner och allt som händer i ens liv då, är bara roligt att höra om allt som händer runt henne..=)

Sen vart det Middag och massa snack med Jessica och Fuat alltid lika mysigt och gott..=)
Idag blir det jobb till 22 så inte mycket fredagsmys för mig inte..=(
Men lite mys hoppas jag det blir när jag kommer hem <3

Nej vad sägs om en sommarbild som avslut på detta inlägg??



Puss


Torsdag..

Godmorgon mina pärlor..=)

Morgonkaffe på hög nivå här hemma jag bara älskar kaffe..=)
Ska gör mig i ordning snart så bär det av till stallet till min bebis, och jempis.
sen blir det en sväng hem till jejjan hon ringde för ett tag sen och fråga om vi skulle äta middag, så det det blir träffa henne sen efter stallet.

Och ingen Milia än tror hon trivs bra i Mias mage och vill inte komma ut till kylan, men i Natt då..=)

Nej nu e det lite smink sen stallet så later mina kära..♥




Är lite i chock...

Sitter och läser mina bloggar och dricker te, går in på kissies blogg kollar och hon har då skrivit ett inlägg och frågar vad folk väger? om någon vågar svara?
alltså dessa svar som kommit in gör lit ont i mitt hjärta alltså, det är 13-16 åriga tjejer som skriver att dom väger runt 35-40 kg och är mellan 160-170 cm långa och tycker att dom behöver banta what?!
och nästa pucko skriver att om man är 160 cm lång och väger 60 kg då är man Tjock, jag blir faktiskt lite chockad över detta har är det så dagens tonåringar går runt och tänker?! snacka om noll självförtroende och så osäkra usch tragiskt och hemskt att det blivit såhär i samhället...


Tisdagen lider mot sitt slut..

Ja nu börjar Tisdagen lida mot sitt slut sitter i soffan och pluggar lite, men ska faktiskt lägga ner redan då jag är trött idag och vill gå och lägga mig någolunda i tid idag.

var ju i skolan tidigare i dag och la upp en studieplan och pratade med min lärare, så fick svar på lite av mina frågor så det känns skönt och nu har jag slutdatum på alla kurser så man vet hur man ska lägga tiden för att hinna.
Så nu känner jag mig lite med liksom hehe, sedan blev det middag och snack hos Mia mycket mysigt som vanligt och ingen bebis än..=( men tror hon kommer i natt så håller tummarna nu..;)

Nej nu ska jag dricka upp mitt te och sen blir det sängen...

Natti Natti ;)


Pluggande och lite till Pluggande..;)

Godkväll!!!

Ja nu jävlar har det pluggats mina vänner helt trött i huvudet och kommer typ drömma om sjukdomar hehe
Men fan vad kul det e och sjukt spännande..=)
Kommer nog bli bara mer och mer intressant ju längre fram man kommer tror jag, längtar till Medicinsk Grunkurs den låter så fruktansvärt intressant..

Imorgon är Milia beräknad också så nu hoppas jag hon kommer imorgon..=)

Nej nu e jag helt slut i mitt huvud så det är dags för sängen,
imorgon är det möte med min lärare och lägga upp en studieplan.

Godnatt ♥


Solsidan är tillbaka..=)

Fan vad roligt en ny säsong av solsidan började idag, fan vad jag skrattade e så himmla roligt verkligen min humor..=) helt enkelt bäst hehe så nu e jag glad...
eller vad säger ni?


Hoppas snön regnar bort nu..

Godmorgon om ni är vakna?!

Är på jobbet och sitter och tar en underbar kopp kaffe..=) 
Blev sova hos mor min igår så nu har jag dåligt samvete över min skorpan, men sakna att sova med en katt behövde jag inte göra i alla fall då mammas två katter sov på mig hela natten hehe

Jag hoppas att denna snö nu kan försvinna så våren kan komma smygande snart..=) vill ha lite värme nu känns som det varit snö jätte länge.
skulle även verkligen vilja åka en weekend någonstans bara torsdag till söndag och bara vara, men där säger ju tyvärr ekonomin i från..=(
men i sommar blir det nog danmark coh tyskland med min kära familj i alla fall..=) måste börja spara pengar det ska handlas massa skoj.. skulle även vilja ta ullared i sommar då det inte ser ut som det blir någon utlandresa.
Så  skulle vara kul och åka till ullared och shopa en massa, får pussa lite på Mel om hon vill köra..;) eller just det Nirre kanske kunde köra också får prata med Bettan.

Nej nu känner jag att jag bara skriver för att skriva, så nu lägger jag ner detta inlägg.;)

Puss

Working 9 to 5 What a way to make a Livin..

Hehe fast denna helg borde det vara working 12 timmars pass haha, men det e pengar som tickar in så ska inte klaga..=)
dansen var kanon rolig faktiskt skrattade åt alla dom var såå söta, och mina sötnosar hade så kul så vart helt lyckat.
sitter och funderar på om jag ska sova hos mor min då hon bor 5 min ifrån jobbet, men får så dåligt samvete att skorpan blir ensam. det gör ont i mammas hjärta..=(

får se vad jag gör...


Ikväll blir det dans..;)

Ja min vänner ikväll ska jag på dans med två av mina brukare, ska bli skit roligt faktiskt..=)
alltid kul att göra något med dom i ställe för att bara vara hemma, och dom blir oftast så glada så det värmer lite extra i hjärtat.

vaknade nio i morse med världens huvudvärk men tacka gudarna så gick den över, två tabletter och två koppar kaffe gör underverk ibland när man har ont i huvudet faktiskt.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills Milia är beräknad sååå spännande..=) kom igen nu Milia ut med dig och heja Mia du får typ gå i trappor eller nått så hon kommer..<3

Nej nu e det dags att äta lite frulle och göra sig i ordning.


Å vad fina

åå hittat två lampor som jag tycker e skit snygga,se vad lönen säger..




Mycket gjort idag..=)

Idag har jag fått en massa gjort faktiskt..=)
det blev detta

-Tvätta
-Gått en promenad
-Städa
-Diskat
-lagat ordentlig mat och matlåda
-Börjat skriva på min första skol uppgift

Ja det var de jg gjort men det tyckte jag var bra jobbat..=)
nu har jag duschat och läst alla mina bloggar jag följer hehe jag vet blogg nörd..;)
Helgen består av jobb och då menar jag bara jobb, Fre 14-22 lör:9-21.30 sön: 12-21.30
Där har ni schemat..;)

har även funderat på vilka som läser min blogg om det bara är folk man känner eller några andra också?!

Så vilka är ni som läser min blogg??

Nej nu ska jag glo på tv...

PUSSSSSSS

Trött är rätt ord just nu...

Godkväll...

 
Nu är det äntligen lugn och ro duschat ätit och ska hoppa i säng snart helt slut,idag var det jobb 7-14.30 sen var det ut till stallet.
på vägen till stallet hände något läskigt faktiskt, var stop vi stod helt stila efter ekerö centrum jätte köer.
sen började vi äntligen rulla och då åker vi förbi två bilar som spärrat av ena filen så det bara var en fil, mellan bilarna ligger det en dam under en jacka tror hon bliit påkörd och breve står hennes rullator. Usch detta gjorde ont i hjärtat stackars tant..=(

Har fått min första uppgift i skolan också..=) välja en av dessa att skriva om:

-Halsfluss
-Influensa
-Vinterkräksjuka
-Skabb
-Huvudlöss

så nu måste jag bara bestäma vilken jag ska ta spänande..=)

Nej nu håller mitt huvud på att sprängas ska hoppa i säng!!

Godnatt ♥

In your eyes..<3


Tisdag...

Godemorgon..;)

eller varit uppe sen nio men sitter fortfarande i pyjamas och dricker kaffe e grymt skönt att softa på morgonen..=)
skolan igår var intressant gick mest igenom hur skolan fungerar och vad dom erbjuder för olika studera metoder, sen även hur lång varje kurs är i veckor.
sen ska vi ha ett möte själva med våran lärare och lägga upp en studieplan, så då får man väll veta mera annars kommer alla uppgifter finnas på deras forum så e det en tenta per kurs som ska göras i skolan tror jag det var.

så det e spännande som fan..=) måste dock köpa böcker någon som har studerat till undersköterska? och har böcker till salu?
tror att pluggandet börjar nästa vecka ordentligt, denna vecka blir nog halv lugn..=)

efter skolan igår vart det jobb så skönt att vara tillbaka och göra något, men var dock skit trött när jag kom hem hehe har väll vant mig vid slöa nu så det blir det ändring på.
ska även försöka kläma in träning nu också, typ 3 gånger i veckan i alla fall jag hoppas verkligen att det blir så..;) måste komma i form någon gång liksom hehe'

Nej mina kära nu ska jag äta lite frukost och fixa mig, sen är det jobb till 20.00..=)

Puss


Idag börjar skolan..=)

Godmorgon...

Sitter dricker morgon kaffet och ska slänga i mig lite frukost, sen bär det av till nacka för informationsmöta om skolstarten ska bli sååå spännande vill bara börja plugga nu.
dock lite små nervös vet inte riktigt varför men kan vara för man inte pluggat på 6 år hehe, men men det ska nog gå bra nu e man ju lite äldre och smartar förhoppningsviss ..;)

Sen blir det äntligen jobb till 22.00 varit hemma alldelles för mycket nu känns det som, så ska bli grymt skönt att jobba och ha en veckan full med jobb,skola och annat..=)

Måste också ringa csn och höra hur det e med studiebidraget, om man får det fast man jobbar?! någon som vet?

Nej nu är det frukost och kläder,smink och dra...

Önska mig lycka till..;)


E det lite sol som tittar fram?

Ja det e nog lite sol som tittar fram det gör mig glad, då jag tröttnade på snön för typ en månad sen hehe ska bli så skönt när den försvinner och förhoppningsviss kommer sommaren snart..=)

ska hoppa i lite kläder och dricka upp mitt kaffe och sen bege mig mot stallet, idag blir det extra mysigt då det e lite sol och verkar inte vara så kallt underbart!!!!!!!!
 
Ha en super dag allihoppa..

Det känns enda in i hjärtat..

Detta är bara för sorgligt sett den tidigare och hittade den av en slump igen, jag gråter sönder mig är så fruktansvärt sorgligt och fint...


Super mysigt..<3

Baby showern för mia var kanon lyckad tycker jag,mysigt att vara samlade alla tjejer och bara skratta och snacka massa skit ♥

och massa fina presenter fick mia också till älskade Milia, massa rosa såklart..;)
så nu kära barn får du ta och komma din kära mamma skulle bli överlycklig då, och självklart jag också..=)

Tack tjejer för en kanon mysig kväll


vilken dag..

Ja jävlar idag har jag varit igång, vart i stallet hela dagen/kvällen var inte hemma förns halv nio.
stallet var underbart som vanligt vart lite ridning idag var länge sen då harry varit skadad, så det var kanon mysigt att få rida lite på min prins som var så snäll så.
vart även en tur med harry till jennifer (hon bor typ 5 min från stallet) harry stod på tomten och åt knäckebröd, och jag skrattade år jempans mamma hon e bara för rolig hehe

Sen var det duschen när jag kom hem och påbörja bakandet är fortfarande inte klar hehe, har bakat 30 muffins när sista plåten är klar.
är till min älskade bettans baby shower imorgon ska göra Cupcakes i massor, känner att jag är helt slut just nu men snart är det sängen ska bli sååå skönt mina kära vänner....


Fin va?? hehe nej inte jag som gjort, ni får se bilder imorgon..=)

sitter även och skrattar åt snuten i hollywood har sett ilmerna hur många gånger som helst men tycker fortfarande att dom är lika roliga hehe...
nej nu ska jag kolla muffinsarna och gå och lägga mig, blir mycket att göra imorgon också..=)

Natti natti ♥

Nyårslöften...

Ja man kanske ska komma på några nyårslöften då och föröka hålla dom, eller vad säger ni? har ni nägra nyårslöften?
har i alla fall funderat ut några se om dom håller då..;)

1: Börja träna ordentligt
2: Röka mindre
3: Bli en gladare människa

Ja det var tre stycken i alla fall se om jag lyckas hålla alla då..;)

annars kom jag inte så långt tidigare idag då det var snöstorm och sl vill ju inte riktigt fungera då, så det blev städa,tvätta,diska och byta sängkläder iställe så nu e det gjort så det känns skönt att ha det avklarat hehe

Nej nu ska jag se klart på dumpad och sen sova sängen ♥

Snöstorm Jippi..

Fy vilket väder det är idag..=( och jag ska till stallet detta ska bli intressant då hela sl brukar ju fucka ur när det snöar, men ska ge det ett tappert försök hehe

så kommer jag börja gråta om jag blir fast på ekerö sen kan jag berätta haha
Middagen med mor och jan var god och mysig som vanligt, låg och kollade på tv sen och babla massa skit..=)

sen vart det bara hem och duscha och sängen..=)
Nej nu ska jag göra mig klar och ge mig ut i det underbara vädret.

Önska mig lycka till..;)

Ny dag...

Godeftermiddag....

sitter och läser mina bloggar och dricker kaffe ska hoppa in i duschen snart tänkte jag, sen blir det till stan på hemligt uppdrag..;)

sen sk jag åka och träffa min älskade mor nu när jag inte jobbat på ett tag har jag inte träffat henne på ett tag, annars träffar jag henne nästan varje dag en snabbis.

Min underbará mamma:



Nu ska jag sätta fart...

puss




Jag älskar den..=)

Tadaa Min tauering:



så nöjd, gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra men tänker inte ljuga det gör ont.
speciellt första ordet hehe men överlevde..;)

Tack tjejer för presenten..

shit vad nervös jag e då...

Hehe ja kalla mig barnslig men e sjukt nervös över att jag ska tatuera mig i morgon haha, kan inte sluta tänka på det.
Men grymt ska det bli och kommer nog bara skratta åt mig själv när den är klar, och så längtar jag efter den är på handleden kommer bli såå fin..=)

Med min barris var det bättre men det verkar pendla mellan bra och mindre bra rätt mycket nu, men han verkar inte ha ont eller må dåligt så det e ju bra i alla fall.

nej ville bara titta in lite..

Nu är tatueringen bokat...

Nu blev jag riktigt nervös ringde om min tatuering och fick tid redan imorgon kl. 14.00, bettan ska med som tur är shit fattar inte varför jag är så nervös när det kommer till tatueringar hehe
men hur som helst imorgon smäller det..=)

ni får se foton imorrn..
nu ska jag till stallet min kära vänner ♥

Just det

nu e det ju nytt år hehe, skumt alltså 2011 tiden går fan fort...
ville bara skriva det hehe

<3

Då var det söndag...

Jaha då var det söndag då gårdagen var mysig vart mat och massa snack hos mel, vi var lagom slitna så låg i soffan och slöa och drack te såg på fångarna på fortet och sen mamma mia så blev ingen skräckis.
Eftersom emelies bil var insnöad hehe så hon kom ingenvart utan fick ta bussen så då blev det inte hyra film, men blev en bra kväll endå.
dagen ar spenderats i sängen med mitt pucko, såg på "inte utan min dotter" och drack kaffe mycket mysigt och skönt att ligga och dra sig..=)

nu har jag precis duschat och ska klä på mig och bege mig mot öb träffa upp lööwan för en middag hos henne och fuat...=)

Så ser min kväll ut..♥

Vilken kväll...=)

Godmorgon mina kära!!!

Vaknat upp lite nu från gårdagens kväll, jävlar vad skoj jag hade.
började hemma hos Mia och niklas med super god mat oxfile bakpotatis med sås, riktigt gott var det Tack mia för goda maten..=)

Sen bar det av till sumpan möta upp emelie och mel hemma hos henne, vart god ost med kex och ett glas chanpange innan vi tog taxi in till bern.

På Berns firade vi in nya året med massa dricka och dans, fy vad kul jag hade detta behövde jag verkligen var hemma vid 5 i morse och somnade som en stock kan jag berätta..=)

Tack snälla tjejer för en kanon kväll igår var verkligen roligt...♥


Lite bilder från igår:



 

 

 

 

 


 



Nej nu ska jag duscha och åka till Mel och äta tacos och titta på skräckfilm...

Hoppas ni alla hade en kanon nyår i går!!!!

RSS 2.0