Blir det sommarens nya "vill du ligga med mig då" plåga?!

Ja min kära vän Mel har spelat en låt för mig som totalt fasnat i mitt huvud, ja lyssna själva är den inte bra?!




Onsdag..

Ja då var det redan Onsdag sjukt att det snart  redan är helg men det e underbart och välkommet ;)
klockan är redan bajs mycket och ska in och jobba tidigare imorrn då det är kontorstid som vi kallar det så fint.
Massa paper som ska fixas så det e bara att stiga upp tidigare och åka mot la work, men jag gnäller icke ehentligen ,då jag tycker det e himmla roligt med kontorstid man lär sig en massa av det =)

Annars tittade jag en snabbis i v-by idag och köpte på mig ett par tights och tittade efter en tunika men hittade inget, sjukt tråkigt mode nu eller så e det jag som e tråkig haha
nej men tunikor är verkligen något som behövs i min garderob och e tråkigt när man inte hittar nått, haha dagen problem ;)

Nej ville bara titta in och lämna några rader om mitt intressanta liv ;)
Nu är det dags för sängen!


Puss

Å så var helgen nästan slut!

oj vad fort denna helg gått känns det som bara sprungit iväg...

Gårdagen vart det dag mys med bettorna och även middag super god som vanligt, sen blev det spontan utgång med Jennie.
vi hade jätte roligt var riktigt roligt att träffa henne då det var ett tag sen, och dessutom hur länge sen som helst vi gick ut tillsammans.
vart massa snack, skratt och en massa dans när man spontan går ut så blir det alltid roligast på något sätt vet inte om det e för man inte hunnit bygga upp massa förväntningar utan man bara kör =)

Dagen till ära var det stallet...
gick först hem till Jempis och svarade på mejlen angående Harry och sorterade ut dom som ska komma på provridning, vi var ganska överens om vilka det blev så det var Nice.
nu e det bara boka in datum på alla så får vi se vem det blir, ååå mammas plutt är faktiskt lite sorgligt kommer sakna honom sjukkkt mycket.

nu har jag rensat lite hemma då min byrå ska säljas till mias bror måste köpa något mindre och ha i vardagsrummet och ställa tv på, då min etta inte e den största så måste jag lösa det på något sätt.
Men har hittat en tv bänk/bokhylla jag vill ha på ikea som är betydligt mindre så får bli den, men måste köpa en till trådkorgs grej till klädkammaren också så jag kan lägga det jag haft i min byrå i nått.

Haha helt plötsligt känns det som jag blev lite stressad över det ;)
nej nu är det hög tid för en natt cigg och sussa kudden!

Godnatt

Sköna sovmorgon =)

Ja fy vad skönt det var att sova ut känns som det var typ år sen, sitter nu och dricker kaffe tagit en varm dusch inge stress, bara lung och ro det var ett tag sen ;)

Dagen till ära vet jag inte vad som händer mer än att jag ska dricka upp mitt kaffe och göra mig i ordning och gå över till bettorna, helt underbart att inte ha några måsten, inge stress bara vara FANTASTISKT.

Jag och mel har planerat lite inför sommaren då vi ska ut och resa i slutet av maj början av juni sååå kul ska det bli, mer än så säger jag inte än utan ni får suga på den ett tag ;)

Mys kvällen med Bettorna igår var kanon som vanligt <3 och Irene filmen var jätte bra det också som vanligt, nu längtar jag tills vi ska se nästa då vi ar två till vi inte sett!

Nej mina vänner nu ska jag dricka upp mitt kaffe och slänga på mig lite smink ;)
Ha en fantastisk Lördag!

Film mys med Mina tjejer <3

Idag blir det film mys med mina Bettor helt underbart =)
Och hade kommit ut nya Irene Huss filmer YES! Plus att det fanns två till som vi inte hade sett så blir fler film kvällar <3





Hoppas ni andra får en kanon kväll <3

Fy fan vad jag är trött...

Ja nu börjar det kännas att man jobbat 7 dagar i sträck huvudet säger kör bara medans kroppen skriker sov människa, men har liksom mycket att göra på jobbet och det mesta gått non stop.
Men är ledig helg äntligen å det ska firas med följande ;)

-Dejt Med Bettorna.
-Sortera ut min byrå då den ska säljas
-Åka till min älskade Barris
-Svara på mina mejl som jag fått ang Harry,sortera ut vilka som är intessanta

Ja det e de som är inplanerat än så länge =) tänkte dock ta en fin sova ut morgon också någon av dagarna!

Annars börjar jag bli förkyld kliar i halsen och hostar så nu hoppas jag verkligen att det är en vanlig förkylning, så jag inte blir sjuk för det mina vänner finns det inte tid för just nu ;)

Nej nu blir det en dejt med min kudde och katt som redan ligger i sängen!

Natti Natti...

Rent Hem...

Ja nu jävlas har det städats här hemm och det behövdes kan jag berätta haha, och det sjuka ni vet att jag skrev att det är mer go i mig när det gäller såna saker när jag e trött?!
Ja idag har jag jobbat 07-15.00 endast sovit tre timmar natten till idag och vad händer jo jag städar och fixar, fast jag är sjukt trött haha jag tror jag e lite störd faktisk!

Men nu är det rent här, duschat, tänt doft ljus och hällt upp ett glas lingon saft som blivit min nya favo dryck, skit skumt då jag inte gillade det förut men nu älskar jag det ;)

Nu ska jag krypa ner i min soffa under filten och kolla på livet blir bättre, som för övrigt är såååå bra så se det mitt gott folk!


<3

Mammas Fina hjärta...<3

Det är med smärta i hjärtat som jag har bestämt att hyra ut min älskade Barris på foder, jag har inte den tiden eller pengarna just nu att ta hand om honom =(
Men att det skulle vara jobbigt det visste jag dock inte såhär jobbigt, känns som hjärtat ska gå i tusen bitar men vet inerst inne att detta e de bästa just nu!

Skulle jag kunna vrida och vända på det skulle jag ha kvar honom men nu är den bittra sanningen såhär, dock därför jag hyr ut honom på foder och inte säljer honom.

La ut en annons på Hästnet igår och redan fått fyra svar, detta lede till att jag började gråta vart mer verkligt på något sätt då.
Men kul att folk verkar intresserade av min fina bebis!

 

 

 

 









Nej nu blir jag tårögd igen Min fina underbara Barris <3

Om någon är intresserad av att ta honom på foder som läser min blogg, kolla annonsen på hästnet eller lämna komentar med din e-mejl.


Familj och vänner finns det någon underbarare kärlek?!

När livet suger sjukt hårt, när man är med om jobbiga saker,när människor sårar, när man är vilse som människa och knappt vet vem du är längre, du är bara arg så stänger man gärna av i alla fall jag...

När man mår så är man bitter man är iskall, man visar utåt att man dont give a shit bägeren har helt enkelt runnit över. 
Fast men egentligen blöder på insidan, man vill egentligen bara skrika, gråta, ligga under täcket och inte gå upp ur sängen.

Jag har haft en sjukt jobbig tid då det blev för mycket av allt, men jag läker varje dag...
och ilskan och det dåliga kommer lägga sig helt när jag är redo...

och det är för jag delviss börjar inse att det är bara jag som kan ändra och bygga upp den människan jag faktiskt vill vara, och inser mer och mer att jag är den jag är, det är mitt liv....

och den största faktorn ar mina fina fina Vänner som varit där hela vägen bara varit där inte ifrågasatt, utan varit det stödet som faktiskt är det bästa bara varit där...
Jag tror inte ni förstår att utan er hade jag sjunkigt,det betyder nog mer än ni förstår!

Så tack för att ni är ni ♥ Jag älskar er to the moon and back...
Ni vet vilka ni är så TA åt er ♥

Och även i den största faktorn min underbara mamma, min bästa vän, jag kan nog inte beskriva hur mycket allt du gör betyder, jag vet att jag blir irriterad är otrevlig och det ber jag om ursäkt för.
Men någonstans blir du tyvärr den som blir mitt boll plank ibland...
och det fina är att du bara tar det du är bara där och lyssnar, det är en kärlek för mig som är obeskrivlig!
Jag älskar dig ♥


You learn...

Sjukt tunga dagar har det varit på jobbet det är tårar,ilska och det är saknad och i detta måste man låta vardagen gå vidare, så dom andra får en så normal vardag som möljigt.
Själv gör jag som jag tydligen gör med allt som är jobbigt är arg, men det börjar ärligt ta rätt hårt på mitt psyke
att vara arg...

Men vi hanterar alla olika då något jobbigt händer, och jag antar att detta är mitt sätt att hantera saker tror helt enkelt att det är lite för mycket av allt och det gör att jag stänger av!



Nej! back to work...


.....

Ja då var det söndag och den började sjukt dåligt då jag vakna av att jobbet ringde, och sa att en av mina brukare gått bort inatt =(
sjukt tråkigt och jävligt konstigt vet inte riktigt hur jag känner, tror att det kommer komma då jag åker till jobbet... å vad fan att folk måste dö alltså, men känns bra att min fina fina brukare slipper ha ont nu i alla fall.

Sovgott mitt fina ♥ och tack för alla fina stunder du gett mig, du var en av dom största anledningarna att jag älskar mitt jobb!



Det här med uppdatering...

Är inte min starkaste sida känner jag men är så att det faktiskt inte finns så mycket att skriva, eller så har jag bara tappat stinget just nu att skriva här kanske?!

Men ska skriva in några rader här jag är ledig =) det firades med att sova till klockan 12.30 helt underbart, min sömn behöver verkligen tas igen och detta var en bra start.
dock blir jag rastlös på 2 sek det är en stor nackdel att jobba mycket man är van att alltid ha en massa att göra, och så är jag en sån person som har svårt att göra ingenting haha

Men väntar på att mina Bettor ska komma hem från barnkalas så ska jag dit och hänga tänkte jag, dock skulle jag kunnat gjort en massa här hemma men ingen lust.
Är konstigt men när man är ledig vill jag absolut inte ta tag i saker hemma som typ tvätta,diska och städa, medans slutar jag tre te x då man är trött då minnsan blir det fart haha konstigt det där e ni likadana?

ÅÅÅÅ rastlös men å andra sidan var jag ute förut och tog en promenad och JÄVLAR vad kallt det är, så helt ärligt vill man ju typ inte gå ut man fryser typ till is.
Nej jag vill ha värme NU gillar inte detta is väder, såg även att man kunde åka till Thailan för typ 3000 kr helt sjukt billigt hade jag haft råd hade jag inte tvekat en sekund men det har man icke!

Haha nu vart det ett inlägg med massa bla bla igen ;)

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och hoppa ur mjukisarna...

Trevlig Lördag på er ;)

lalalalaaaa...

Jaha då var det nytt år hela 2012 fy fan alltså tiden bara springer iväg,det här med nyårs löften är inte min grej riktigt så det blir inge nyårs löfte för mig ;)

Nyår var kanon rolig med mina fina tjejer <3 dock sugit tråkigt att jobba den helgen och att ha natten dagen efter var jobbigt, men men det var fina pengar som rullar in ;)

annars har jag vait fri idag äntligen ledigheten spenderades i Stallet sååå skönt att bara vara där och mysa ;)
I morrn är det jobb igen på schemat, usch nu skriver jag bara massa bla bla bla känner jag haha ;)

Så nu blir det kolla klart på filmen och susssaaa

Natti Natti

RSS 2.0