4 dagar kvar till semester =)

Ja fan vad skönt det ska bli, sitter på jobbet och funderar som vanligt blivit mycket av det på sista tiden jag har helt enkelt blivit en funderare ;)

så mycket jag skulle vilja skriva ner faktiskt men vet inte om jag vill dela med mig av mina tankar faktiskt,som sagt lösenords skyddad blogg är något som kanske behövs får fundera på det ett tag till hehe...

annars är det samma gamla vanliga saker känns lite som man springer i ett sånt där hjul som hamstrar har haha, men semestern blir det bye bye stockholm såååå skönt!

men skulle verkligen vilja göra något mer...

skulle även behöva supa mig riktigt full känner jag haha vem är på???


Norge..<3

idag är det en vecka sen det oförklariga hände i norge, suttit och tittat på minnes grejen idag på sergels torg och tårarna bara rinner.
Alla dessa unga som miste sina liv sjukt men också dom som miste sina liv i regeringshuset, man får alla tycka olika och ha olika åsikter men förstår inte hur man kan döda för att man inte tycker lika?!
nej dessa ungdomar som brinner för sin åsikt dom berör mig och jag blir så imponerad av allt jobb dom lägger ner, detta är fortfarande för mig precis lika chokande,
berörande som det var för en vecka sen.



Tänder därför detta ljus till er alla anhöriga och hela norska folket, jag lider med er...

Jag Lever..

hehe här var det inte skrivet mycket på några dagar, men det e helt enkelt så att jag inte riktigt haft något sug att blogga...

Känner att jag varit inne i en tråk bubbla ni vet när man struntar i smink, struntar i hur man ser ut, hur det ser ut hemma osv någon annan som kan få så?

men nu tänkte jag ta tag i mig själv, morgon är det jobb skulle var sååå jävla skönt med semester men snart snart.

Jag vill bara göra någon rolig weekend eller nått får nog styra upp nått snart, fan det e sommar och man borde ju vara ute och fira något skoj varje kväll..

nej ändring på detta kanske börja leva sista månaden av sommaren ;) i ställe bara för att gnälla så ändring, ändring...

Sen vill jag också ge all min kärlek till Norge då det som hänt där är fruktansvärt så stort <3

Saknar mina Bettor också <3


PUSS

Vart lite pillande på bloggen...

så vad tycks??

tur att man har data när man jobbar natt ;)


semester ge mig semester!

Ja nu vill jag ha semester exakt nu vill bara vara i lungn och ro ingen stress, utan lugn och ro hehe
sjukt trött idag som vanligt.

men nu är det inte långt kvar till semester 4 augusti bär det av till Västervik underbart <3
Sitter på jobbet och pausar framför datan, och vill gå och bada e sjukt varmt idag så skulle varit toppen och ligga vid klipporna och sola och bada.

längtar till lönen också sjukt fattigt nu och det e ju så himmla tråkigt, så snart pengar pengar äntligen.
nej nu svamlar jag bara inte mycket att skriva faktiskt.

Så Bye <3


I brist på annat..

min rastlöshet och mitt underbara humör lede till att det blev möblera om hehe, mycket bra för humöret =)

Imorgon är det tvättstugan och stor städning av lägenheten.

underbart inte men behövligt javisst....


men ååååå vad segt!

Fy vad det e tråkigt att jobba natt =( kan inte sova och klockan går sjuuuukkt långsamt då, sitter och bara glor typ spelat alla spel.
Läst aftonbladet 3 gånger kollat alla bloggar, så jaha vad gör jag nu då liksom?!

och inga bra kanaler har vi på tv heller usccchhh vad synd det e om mig haha.

Min Bettan och jag...

haha älskar denna bild ;)



är vi inte så jävla snygga eller?


Jaha då var denna vecka slut!

Fan veckorna går rätt fort när man jobbar det gillar jag, då det kommer närmare mot min semester =)

I går var det jobb sen åka hem till Mia och träffa Lina var sjukt länge sen jag träffade henne, skulle tipa på typ 5 år men var kanon skoj att träffa henne.
hon var sig lik glad och rolig som vanligt vart två glas vin också, så en lyckad och mysig lördag kväll Tack tjejer <3

idag så är det jobba natt som står på schemat inte så värst sugen men man måste ju hehe, måste vekligen ta tag i städningen när jag är ledig ser förjävligt ut haha

nu ska jag fixa i ordning mitt trötta face så man ser någolunda levande ut haha

Saknar min älskling också <3

ooohh Jeff-fah-fah på er ;)

Regnet det bara öser ner...

Men rätt skönt faktiskt inte speciellt kul med värme när man jobbar, så ska inte gnälla sitter med kaffet i högsta hugg ska göra mig i ordning och bege mig mot la Work.

Jag gick ju en Mil igår det ni  ;) så har ju lite lätt träningsvärk kan jag medela haha

Håller tummarna för min bettan med familj idag då det ska komma och kolla någon på deras lägenhet, inte för att jag vill att dom sak flytta men förstår dom denna hyresvärd SUGER. Men e ni nyfikna på det kan ni läsa mer på miahelen.blogg.se

Håller tummarna nu gumman <3

det var det jag hade på mitt hjärta just nu..

så ha en super fredag sup lugnt ;)


JÄVLA piss dag...

Usch min dag har sugit pung verkligen eller egentligen inte hela dagen utan snarare eftermiddagen och kvällen, pank,tappat busskortet,huvudvärk och på jävligt dåligt humör där har ni det haha.
Men hoppas på ljusare dag imorgon ska börja den med en powerwalk till jobbet underbart, eller inte men men.

nu ska jag sura vidare kolla lite bloggar och sen sova...



Min nya favo artist..

Hon är sjukt bra kan inte sluta lyssna på hennes låtar alla är sjukt bra alltså GRYM...


Underbar Helg <3

Haft en underbar med massa mys, kärlek, vin, god mat och bästa tjejerna, tack snälla för en toppen helg verkligen <3

och nu e det Måndag så snart jobb igen men har två lediga dagar kvar =) idag blir det ut till Min älskade häst ska bli kanon skönt.



Ha en kanon dag allihoppa <3

Lördag..

ja då var det helg och ledighet =) dock varit ledig hela veckan då jag varit magsjuk typ, men det e bra nu kunde till och med släppa en fis idag =) det var en halleluja moment ;)

planerna idag är träffa Fatti om en stund ner till bad klipporna för lite sol och ett dop om jag nu kommer i, har ju blivit lite av en bad kruka haha
sen blir det möta upp frida och Mia för hitta på nått skoj ikväll, vet dock inte än vad blir väll middag eller nått sånt men bara jag slipper sitta hemma så är jag nöjd!

nej nu ska jag slänga i mig mitt kaffe och sätta lite fart, men hoppas ni alla får en kanon dag/kväll =)


Sommar sommar underbara sommar =)

PUSS

Dags för natt jobb!

Godmorgon!

vaknade för en stund sen legat hela natten med mag ont, min mage har varit kaos i två dagar skit jobbigt men förhoppningsviss är det på bättringsväg.

jobbade igår kändes si sådär att komma tllbaka till jobbet segt, men så e det ju alltid första dagen efter semstern men fick massa kramar och en present av en av mina brukare.
Skit gulligt en tavla hon målat så då kom jag i håg varför jag älskar mitt jobb egetligen, dom gör mig glad varje dag alltså mina brukare, så ska inte gnälla faktiskt.

Ha en super Söndag <3

London Resan =)

Nu är jag hemma igen eller kom i natt, har haft en underbar semester i London..=)

Dag 1:

Vi landade i London vid halv elva deras tid våran tid halv tolv, tog express tåg till Victoria station och därifrån taxi till vårat hotell som låg typ 10 m från hyde park =)
Lämnade av våra väskor på hotellet då man inte fick checka in förns 14, så vi begav oss mot en mat affär och köpte med oss lunch för att sätta oss i hyde park och äta.

Hyde park:

 


Efter lunchen går vi tilloxford street (shoping gatan) och går in på primark och handlar sjukt mycket, är fortfarande chockad över priserna på stället då det var SJUKT billigt =)

 

sen blev det kolla andra affärer längs gatan och sen en taxi hem, för att checka in, duscha och sen ut igen mot picadilly circus för lite sevärdigheter, middag och sen kvällspromenad i hyde park.

Bigben,London eye, Mel och ett torg som jag inte kommer ihåg vad det heter:

 



Dag 2:

Gick upp vid halv 9 åt frukost på hotellet och tog tunnelbanan mot madam tussauds, stod i kö en stund sen kom vi äntligen in =) och vilken upplevelse!

 
 
 
 

Sen blev det lunch och åkte mot oxford street då det började spö regna, så blev lite mera shoping och en fika sen åkte vi hem till hotellet duschade.
gick och köpte middag och satte oss vid hyde park, tog sen en kvälls promenad i hyde park för att sen hyra cyklar som endast kostade 1 pund för 24 timmar sjukt billigt =)
cyklade till Dianas memorial fountain och peter pan statyn, blev dock inga bilder på dom två sakerna då det var för mörkt men här e jag och Mel ;)

 
 
 

Dag 3:

Upp och hoppade vid halv nio frukost sen mot the london dungeon skulle förklara det som en skräckrunda, dom berättar om hemska saker som hänt i London som tex jack the riper och Diger döden med fler.
jag var skit kaxig innan och skulle minnsan inte bli radd, haha vad fel jag hade shit vad jag var rädd ;)
starkt rekomenderat att åka dit om ni ska till London, om ni vågar ;)



Gick sen och hyrde cyklar igen för att cykla London runt och se massa sevärdigheter, och att cykla i Londons trafik då man cyklar på gatan var en upplevelse det med.
haha vad jag skrek i början höll fan på börja gråta ett tag, då dom kör som galningar.

Vi såg: Buckingham palace,London bridge, harry potter bron,shakespeares globe.

 


Vi räknade ut att vi cyklade ca: 4 mil den dagen ;) blev snabbt hem efter cykel turen in i duschen göra oss i ordning, för att hopppa in i en taxi och åka till picadilly igen för att se Mama Mia.
Fy fan vilken BRA musikal sett svenska men den engelska slår den, går inte att beskriva med ord hur fantastisk den var skulle kunna se den 100 gånger till.
Efter musikalen gick vi och tog en öl på en uteservering, och sen till soho för att gå på gay barer vi hade en riktigt lyckad och rolig kväll..=)

Dag 4:

Vi hade satt klockan på 10.30 vaknade lagom bakis ;) men efter massa vatten och Mat var vi på halv topp igen, gick till oxfordstreet för en sista liten shoping och iskaffe.
och avslutade London med en cigg i Hyde park och begav oss mot hotellet en sista gång hämtade våran packning och tog tunnelbanan till flyg platsen.

Tack Mel för en underbar resa med en massa skoj <3

Dagen spenderades med girlsen fika vid soluret , och sen tvätt stugan.

Allt jag handlade får jag blogga om i morgon med bilder, nu måste jag verkligen gå och lägga mig ska upp till jobbet imorgon 07.00 nu e semestern slut =(

Godnatt <3



RSS 2.0