Äntligen hittat en ny höst jacka..=)

Japp nu har jag äntligen hittat en höst jacka..=) så nu jävlar kan det bli kallt....
Här e de:



Visst e den fin?!

Gårdagen vart allt gjort som skulles, träffade även min kusin och hennes underbara son kevin på lunch.
detta barn bara skrattar och låter som en duva hehe skit gullig.
var även ute på en promenad med min favorit (Mini) dock började det spö regna när vi kom ut så typiskt men hon verkade inte bry sig så mycket lill fian.
Sen blev det faktiskt bara soffan som gällde resten av kvällen grymt skönt, en kopp te tända ljus och hollywood fruar grymt skön kväll kan jag berätta..=)
Idag är det jobb 15-21.30 som gäller sen e det raka vägen hem och sova för imorgon börjar jag sju, så det betyder att jag ska upp fem och jag kommer typ vara hemma elva ikväll inte lika skoj men men.

Annars e det inte mycket nytt i mitt liv just nu!!!

♥Over and out♥

Jag vill sova....

Sitter på jobbet och har lite rast så passar på att titta in här och skriva några rader....
Igår var det jobb 7-16 försov mig dock så kom till jobbet kl:8.00 sjukt pinsamt, men jag skyller faktiskt på min jävla mobil den ringer inte skit saken.efter jobbet blev det möta upp Mia för en tripp till v-by för present inhandling och köpa en digital väckarklocka så nu jävlar ringer klockan på morgonen..=) sen bar det av för att fira Våran kära vän Jessica som fyllde 25 år förra helgen, så det vart god mat fika och gott sällskap dock tråkigt att man skulle jobba dagen efter så vart inte så länge där men en nice kväll Tack tjejer..♥

Fredagen var vi inne i stan och shopade lite blev detta:

         

 

Och tre par skor och en parfym var jätte trevlig tur i stan dock grymt mycket folk alltså, åå fy vad jag är trött idag mina vänner skulle kunna gå och lägga mig typ nu... hehe och jag jobbar till halv tio.

Men imorgon e jag ledig då e det rätt mycket som ska fixas tänkte jag: Klippa mig, kolla i v-by efter en höst jacka, träna och skruva ihop mitt skåp men det skulle min älskade pojkvän hjälpa mig med så får hoppas att han har tid imorgon..♥
och så skulle jag behöva handla mat men det kommer jag nog inte hinna, på onsdag efter mötet blir det äntligen en tripp till stallet och min bebis..=) längtar faktiskt redan hoppas att det inte regnar då men med min tur så lär det väll göra det...hehe

Jag och bettan måste kolla kryssning också ska fan göra det innan jag börjar jobba igen, det ska bli kul att komma iväg på nått skoj i varje dag man gör det inte hmm ska kolla silja vad det kostar har alltid åkt vikingline och dom e väll inte så jätte frächa kanske så kul att pröva någon ny båt kanske?!

Nej nu blir det kolla kryssning sen jobba!!

♥Later♥


Löning imorgon..=)

Hejjjjj!!!!

Imorgon smäller det då e det äntligen löning..=) så jag har längtat då jag fick en grym lön så nu e det shoppa..=)
Veckan hittils har jag gjort följande:
Söndag: Middag hos jejjan som hade varit i utomlands så massa skit snack och god mat
Måndag: Jobb 15-21.30
Idag: Jobb 14-20

Sen blir det hem dusch och matlåda sen måste jag typ sova eftersom jag ska upp 5 imorgon bitt fy fan vad det suger...
men men sen är det hem och grovstäda, å på torsdag blir det Ikea med mamma så mysigt ska det bli en heldag med min kära mor.
och fredag blir det shopning med mina kära girls nu jävlar ska jag handla grejer för det tycker jag att jag är värd..=)

Nej mina kära nu måste det jobbas
avslutar med bild på min älskade Harry som jag saknar sååå mycket, men nästa vecka då jävlar tänker jag rida skiter i vilket.



Bye Bye


Godmorgon....

Godmorgon!!

Sitter på jobbet dricker kaffe och kände att det var dags för en uppdatering kanske?!
Jag har både haft en rolig och tråkig vecka, vi börjar med det tråkiga helt enkelt. i fredags kväll började jag få ont i magen men tänkte väll inte så mycket på det förns jag vaknar av en mag smärta som inte är att leka med tar mig til toan, bbörjar spy och ligger på badrumms golvet då börjar jag känna igen smärtan.

sist jag hade så var det en cysta så jag tänkte here we go again, med denna gång ville inte riktigt smärtan lugna ner sig så tror jag låg ca 40 min och kunde inte röra mig trodde fan jag skulle dö ett tag.
Men efter ca 40 min börjar det göra mindre ont typ kraftig mensvärk så tar mig till sängen slänger i mig värktabletter och somnar, vaknar när jag ska börja på jobbet mår inte riktigt så bra men tar mig till jobbet.
Väll på jobbet inser jag att detta går inte ringer sös och dom tycker att jag ska komma in så tar mig till sös efter ett tag, domen blir stanna på sjukhuset kanske operera bort cysta dan efter SUCK.
Men jag slapp operera mig..=) mår mycket bättre dock känns det som jga fortfarande har kraftig mens värk, men fått citodon så hoppas jag den spricker av sig själv nu så jag inte behöver operera bort den sen.

Och så den roliga grejen var på Ultraljud med Mia här om dagen var bland det häftigaste jag varit med om, se den bebisen röra sig där inne..=) och så trodde hon det var en tjej YES!!! dock inte säkert alls så om 7 v får man veta garanterat.
ÅÅÅ längtar så tills det lilla livet kommer..=)

Gårdagen efter jobbet bjöd på middag hos mor mycket mysigt med god mat och massa prat...I love it

Nej dags att jobba igen..

Puss på er

Värmen är tillbaka?!!

Godkväll Mina sköna..=)

Sitter på jobbet och tar en liten pause så blir uppdatera lite,Onsdags var jag hos min älskade Harry och jempa hade lektion för oss gick så grymt bra kan jag berätta han var liksom världens bästa..=)
och jempa tack för hjälpen e så mycket lättare att veta vad man behöver träna på när någon e på marken och tittar, sen bar det av till ängen för hoppning jempa hoppade jag är för feg hehe har helt enkelt börjat inse att jag kan dö liksom om jag ramlar av haha så det var mys i stallet på hög nivå tack snälla jennifer precis vad jag behövde en dag med dig och harry..=)

Gårdagen var det jobb 7-14.00 sen vart det hem och möta girlsen för en av våra promenader var ett tag sen, och ja självklart gick vi igenom kyrkogården hehe vi e fan sjuka.

och här e jag nu på mitt kära jobb slutar 21 och just det tack snälla älskling för skjusen till alvik..<3
vill ha min lön nu för då blir det ikea och stan här ska det shopas..=)

Nej nu e det dags att jobba lite!!!!

♥Puss på er♥

Dags för lite uppdatering...=)

Hello!!

Sitter hemma hos jessica och ätit god middag med alla girls kanon trevligt har det varit, massa snack och skratt.
annars var det jobb 07-14.30 idag och imorgon e jag ledig då bär det av till stallet träffa bebisen lite..=)

sen är det jobb tors-sön.

om en vecka ska vi äntligen gå på mias ultraljud ska bli riktigt roligt har aldrig varit med på något sånt, jag skulle vilja ha ett kort också så får hålla tummarna på att man får flera.
Sen blir det shopa baby kläder och saker..=) och fixa baby rummet måste också göras riktigt skoj ska det bli, vill dock att bebisen ska komma typ imorgon...♥

Imorgon ska min älskade jennifer ha lektion för mig och harry det kommer nog bli en syn hehe nu får du vara snäll mot mig jempa...;)

nej nu ska jag bege mig hemmåt sova det behövs...

Tack tjejer för åter igen en trevlig kväll..♥

Pöss

Äntligen ledig..=)

Japp mina kära vänner om en stund är jag ledig i tre hela dagar..=) ska bli så fruktansvärt skönt ska ta det så lugnt och bara vara kan jag berätta.

E så sjuklt trött ont i hela kroppen hehe men men som sagt nu e det ledighet några dagar snart..;)

ha en super nice helg allihoppa..♥



RSS 2.0