Lördag...

Godkväll mina Kära!!!

Sitter hemma hos mamma dricker en kopp te precis duschat blir sova här i natt då det e närmare till jobbet, börjar nämligen 8 imorgon och jobbade till halv tio idag så e toppen att kunna sova hos mamma då..=)

annars gick min arbetsdag bra mest skrattat hela kvällen, tror vi alla var lite övertrötta så nivån var typ dagis hehe men det e skoj.

annars e det inte mycket som hänt, tänkte lägga upp några av mina favorit kort på mina älskade och tokiga vänner..=)

Enjoy..=)

     

     

     

         

      kommer mer bilder sen!   


Ni är bäst Tjejer..=)

Nej nu skriker sängen efter mig så Godnatt på er och sup lugnt..;)

Puss


Hellloooo

Godagens!!!

Är stor dags för lite uppdatering, sitetr på jobbet och tar lite pause så varför inte blogga lite..=)
Jo jessies vecka har varit följande:

jobb hela veckan förutom torsdag då var jag ledig och den dagen bestod av harry i SPÖ regnet var fan blött enda in till underkläderna hehe riktigt trött var jag när jag kom till stallet men mysigt att träffa bebisen även om det inte blev någon ridning då vädret var som det var. Blev lite pyssel och fixa i stallet i ställe sen var Min favorit Mini med så vi hade det super mysigt...=)

Onsdagen jobbade jag 7-14 skit skön tid iknow..;) sen åkte jag till fridhemsplan möte upp Girlsen och gick till en resturang som hette vapiano tror jag det stavas, och åt god middag och drack ett glas vin och pratade massa riktigt mysigt var det tack snälla tjejer för en toppen kväll..=)

idag innan jobbet var jag i v-by och hämtade mitt pulver och gick in på Gina, och hittade mig några rea saker fick fyra linnen/tröjor för 127 kr det kallar jag skit billigt så jag var nöjd...hehe

Nej nu måste jag arbeta lite men hoppas ni alla får en toppen fredag kväll...♥

Puss

Ja men hallå....


Hello!!

Sitter på worket och dricker en kaffe och tänkte uppdatera lite..=) Lördag var kanon trevlig hemma hos jennie, massa tjej snack och lite vin en hel lyvkad kväll helt enkelt..=)
måndagen bjöd på sol och bad i canan med mia och mini, fick mig många god skratt åt mini när hon nästan dränkte mig hehe gullegrisen..<3

tis,ons och torsdag e det jobb som gäller sen är jag ledig fredag,lördag och söndag ska bli så fruktansvärt skönt, jag hoppas det e sol på fredag så jag och mia, mini så vi kan bada och sol sen stor handla..=)

Nej nu måste jag jobba..

Avslutar med en bild ifrån jennies party...=)

Puss





Jessie e en trött Människa!!!

Usch jag e riktigt trött nu för tiden, på dåligt humör sover så jäkla illa för det e så himmla jävla varmt..=(
känner mig inte riktigt som en människa inte som mig själv mer som en robott typ gör det jag måste usch inte kul.
men förmodligen e det en sån period nu går nog över, blir nog lite gladare imorgon då jag ska jobba dom gör mig glad..=)

Sen saknar jag min bebis harry behöver verkligen en dag istallet bara andas och mysa med harry, stallet är verkligen min fristad där jag bara får vara inge stress bara lugn och ro.
och nu eftersom jag jobbat som en tok och typ inte haft någon fritid har det inte blivit stallet på jätte länge..=(



Mammas mys kille...<3

Annars har jag idag varit med mia ett tag sen varit på ett möte på jobbet, och sen vart det ner och badade med mamma i söderbysjön så det var riktigt nice sen middags mys med mamma..=)
sen åkte hon till jobbet hon jobbar natt så det blir sova här i natt då jag börjar 7 imorgon, och hon bor ju typ två min från mitt jobb..=)
Sen imorgon efter jobbet blir det fira Jennie som fyllt år, ska bli mysigt att träffa henne då det händer alldelles för sällan.=(

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch måste fan försöka gå och lägga mig...






Då var det helg då...

Jagpp då e det helg men inte så speciellt roligt tycker jag då jag endå inte är ledig..=(
men börjar elv imorgon i alla fall så det e ju bra lite sov morgon.

sitter hemma hos mor nu ska snart röra mig hemmåt jobbat på mitt roliga jobb, är med ett leende på läpparna jag gick hem idag trots att jag jobar som en idiot det har jag mina sötnosar att tacka..=)

skulle dock vilja göra nått skoj ikväll men känner att min trötta kropp måste sova, så det e tråkigt då det känns som jag i9nte gjort något skoj på jätte länge men men det kommer när jag slutat jobba som jag gör.

annars inte mycket nytt jenniifer och Harry har blivit jagade av en älg haha skrattade åt det i flera timmar, Jennifer var dock inte så lycklig och tyckte jag var taskig men hallå hur roligt låter det inte då när någon ringer och skriker att dom blivit jagad av en älg på en häst?! hehe

Nej nu e det en cigg med mor sedan hemmåt!!

Ha en super helg alla...=)

Puss


Idiot Läkare...

Alltså jag e riktigt jävla irriterad, var upp i v-by hos läkaren idag för att ta bort min tå nagel som läkaren på bromma akuten sagt att jag ska göra.

denna läkare som jag träffade verkade ha ett kraftigt fel i sitt huvud, så nu ska jag kontakta en annan läkare och fortsätta äta min antibiotika så infektionen försvinner helt.

sitter och funderar på om jag ska ringa upp ditt och fråga vad dom har för läkare, tycker det e helt sjukt att en läkare inte lyssnar på vad man säger liksom. och inte kan svara på ens frågor utan pratar bort det då och börjar prata om något annat?!

Usch e verkligen jätte irriterad dom kan dra.....

Uppdatering...;)

Godkväll gott Folk!!

Min uppdatering på bloggen suger med jag är helt enkelt fruktansvärt upptagen nu för tiden, så vad har jag haft för mig då?! Jo jag har jobbat och jobbat midsommar vart super mysig med god mat och gott sällskap och en massa sing star...=) dock grymt trött dagen efter på jobbet men men det var det lätt värt..;)

annars har jag shopat en ny mobil..=) super nöjd med den har dock lite problem att förstå den då det e en avancerad mobil för mig hehe

har precis ätit god middag med jejjan var också i frihemsplan med jejan och hälsa på mel på hennes jobb, mycket trevligt då jag inte träffat henne på skit länge.

imorgon är det doktorn med bettan då jag ska ta bort min tånagel....=( är fruktansvärt nervös över detta och rädd men men måste ju så e bara att gilla läget. och bettan ska ta blodprover usch det e inte så kul det heller.

nej nu ska jag färga jessicas hår

see ya




RSS 2.0