Min kära bror e hemma..=)

Hej hej alla glada!!!

Min kära bror e äntligen hemma efter sju månader eller han kom hem igår, vi hämtade honom på arlanda igår sen bar det hem till mamma för grillning mycket gott var det..=)

och idag e det fest för min bror så kommer folk snart blir äta gott och dricka lite vin, super mysigt ska det bli för jag har ju liksom världens bästa familj..=)

Annnars blev det en sväng i v-by innan jag åkte till mamma svängde in på hm,gina och åhlens hittade lite rea det gillar jag billigt, så blev en tunika, kofta .strumpor ,linne och en parfym för hela ca: 500 det kallar jag billigt..=)
så ni som läser min blogg sväng upp på gina e massa kläder för 49kr-99kr.

Vill även säga några ord till min älskade jennifer (min medryttare) tack snälla för att du ställer upp så mycket på mig och harry, vet att det inte e så roligt i stallet just nu och att du har mycket att tänka på.
så ett stort tack till dig min vän allt du gör för mig och harry betyder grymt mycket ska du veta..;)
EN STOR PUSS TILL DIG...=)


Avslutar därför detta inlägg med mina små ögonstenar...=)

Puss


Jobb helg..usch vad tråkigt..!!

Hej Mina vänner!!

sitter på jobbet avslutat min lunch e helt jävla propmätt och grymt uttråkad, men det e ju pengar som tickar in i alla fall men ska berätta för er att det suger verkligen att jobba 11-21 lördag och söndag e den mest jobbigaste tiden tycker fan att jag ska få extra betalt för det hehe

men men inte mycket annat som hänt i Jessies liv, läser om den där förbaskade vulkanen och håler tummarna att det e fixat till på fredag annars e det nog en stor risk att min bror inte kommer hem...=(

För er som inte vet har min bror varit i norge i ca 7 månader och jobbat, så har inte sett honom sedan han åkte så jag kommer bli fruktansvärt förbannad och ledsen om han inte kan flyga hem på fredag så alla Håll tummarna nu..=)

tänkte även på om det ska hålla på enda till juni så blir min och bettans resa drabbad ju, men nej nu ska vi inte tänka så, ska vara posetiv nu...

Nej nu ska jag upp och jobba om jag inte hört av mig inom imorgon hänger jag i frys rummet...hehe...;)

 

Bye Bye

 


Mys med Jennie..=)

Godkväll...=)
sitter hemma hos jennie har precis ätit god middag, och mys med deras underbara dotter mellisa.
så mysig och söt...=)
är så fruktansvärt skönt att komma bort från v-by och umgås med jennie var så länge sen, måste träffas oftare inte typ 3 gånger per år. Nej nu får vi bruta mönstret.
och gosa med bebisen e ju sååå mysigt..=)
och imorgon e det tillbaka till helvetet 10-19 sen jobbar jag till onsdag så blir sex dagar i sträck...
nej nu ska jag åka hem!!!
Puss

Helg Mys..=)

Hej hallå...

sitter och nördar lite hemma hos jejjan, är ledig e så fuktansvärt skönt e ledig imorgon, måndag och tisdag riktigt skönt långledig e vad hag är..=)
men imorgon bär det av till harry ska bli helmysigt ska även kolla lite om det blir byta stall, e nämligen så att det är en ny tjej som ska ta över stallet och kommer kosta för mycket då hon ska höja.
Men har förmodligen en lösning på det, så hålla tummarna att vi får den platsen..=)

annars var det jobb 10-19 igår som gällde och sen blev det en sväng hem till mias bror för skit snack och yatzy, och en rolig grej som hände igår.
patrik kom och hämtade mig och mia i går kväll och körde hem oss, vi satt dock kvar i bilen ett tag och pratade helt plöstligt kommer säger mia fan alltså om han tar fram kuken.
jag tittar då upp och ser att en gubbe kommit ut från råcksta knäpper upp byxorna och ska kissa, hehe snoppen rätt mot oss typ men första stället passade tydligen inte så han gick några steg till.
men det passade tydligen inte det heller går ett steg till, men icke mina vänner det passde inte heller utan ett steg till blev det.
Hehe och där passade det tydligen men då sätter patrik på helljuset på bilen, hehe vilken fart han fick med byxorna halvt på fy fan vad jag skrattade alltså och mia höll på att dö för hon tyckte det var så pinsamt.

och idag har det blivit träning och nu sitter jag hemma hos jejjan hon har bjudit på god middag..=)
och nu glor vi på tv my sweet 16 rika snorungar alltså fan vill också vara rik ju...grymt avensjuk..;)

tänk om man skulle ha så mycket pengar som man ville och kunde handla precis vad man ville fy fan vad nice det skulle vara alltså, men men inte menningen att jag ska vara rik tror jag... =(får vara glad att man har underbara människor runt sig..=)

nej nu ska jag vara lite social men ha en super lördag alla mina kära..

Puss



Vår..=)

Hej Hej!!

sitter på jobbet och tråkar e 11-21 idag och 11-21 imorgon det e faktiskt lite synd om mig, så vad har jag haft för mig?!

jo igår var det jobb 10-19 den vart det fredags mys med älskling, och i onsdags var jag hos jessica och åt god middag..=)

annars har jag jobbat och varit hos barran ,känner att nu behöver jessie semester men snart bär det av en vecka till bullen..=9 ska bli så nice alltså.

e dock lite bitter på att det e så himmla mysigt väder ute idag , och var e jag jo på jobbet på måndag när jag e ledig kommer det säkert regna..hehe min vanliga tur.

nej nu e det jobbet som kallar ville bara titta in och lämna några rader..;)

men till er alla ut och snigla med er hehe

Puss


RSS 2.0