På jobbet...

Ja sitter här på jobbet och försöker bli trött eller är trött men kan inte sova, så tittar runt på tradera och lite annat och längtar till imorgon kl:15.00 när jag slutar hehe
och Big Brother missade man också stackars mej hehe men sugit att vi bara har 1,2 och 4 på jobbet så inte mycket att titta på direkt, men har tagit med mig sex and the city boxen så blir kolla den snart och hoppas jag somnar.

Morgon dagens to do Lista är:

-Sola
-Städa
-Plugga
-Färga Ögonbrynen

Så har lite att göra efter jobbet =)
nej nu ska jag titta vidare på tradera och sen sex and the city och försöka sova några timmar...

Hörs Imorrn..♥

Naken mannen...

O no bettan ringde för en stund sen och berätta att hon sett naken mannen på hans baksida, och han bor alltså typ råcksta.
HAHA självklart ska han bo i vårat område dock lite äckligt att han bor vid ett dagis och ligger garanterat och solar naken på sin baksida, ni vet tjejer han som solar naken vid bad klipporna????
HAHA var bara tvungen att berätta det ;)

Nej nu måste jag jalla jalla till jobbet där det väntas ett pass från 13.00 idag till 15.00 imorrn =(
alltså jour natt och noll sömn JIPPI..

Puss

Mycket nu...

Ja det e riktigt kallt här i bloggen just nu och av en enkel anledning sjukt mycket att göra, och inte riktigt haft lust heller att blogga faktiskt.

känner att jag inte riktigt räcker till just nu behöver mer timmar på dygnet och då blir självklart min sömn lidande, och mitt sociala liv känner mig som en dålig vän mot mina vänner då känns som jag aldrig har tid att träffas.
eller ringa och prata och det suger då mina vänner betyder grymt mycket, utan er fukar jag inte riktigt som människa.
Och även soom en dålig grinig flickvän som får utbrott för inget, tack älskling för att du bara är här nu och lyssnar.

Ni ska veta att jag älskar er...


 
 


Jag är helt enkelt en trött människa just nu med alldelles för mycket att göra, men det kommer ljusare dagar framöver hoppas jag och helgen blir det vin äntligen =)

nej nu är det hög tid att hoppa i säng så man kommer upp imorgon till jobbet.

Godnatt...


Detta följde med hem igår =)

blev detta:

Tights (jeans färg) Bik bok 99kr



Svarta Tights Hm 79.90 kr



Två Basic Linnen Ljus orange och Ljus brun Bik bok 79kr



Vår/sommar jacka Cubus 299 kr


Och jackan är svart ser ut som den är blå här ;)

annars gick jobb dagen bra sjukt trött men det e inget ovanligt, dock sett fel på schemat slutade åtta så det var ju super nice =)
vart hämtad i spånga av älskling och så blev det solning innan hem, så skönt att sola dock var det nya rör så jag brände mig nog lite på rumpan haha

Morgon är det jobb från 15 till 10,00 dagen efter japp har jour natt inte kul, då det varit två tuffa jour nätter sist jag jobbat jour men håller tummarna för lugn och ro och sömn.

Nej nu ska jag dricka upp min Nutrilett och hoppa in i duschen, sen blir det Lördags mys i sängen med älskling och sen sova natten.

Pussssss


Min Bettan är tillbaka..

Ja på gården ;) hon och hennes fina familj har flyttat hem igen till våran gård så nu har jag min Bettan på plats igen LOVLEY.



Annars hemma från jobbet för en stund sen helt slut alltså tar på krafterna att jobba så här mycket och hinna med skolan, men snart e det tillbaka till det vanliga med jobbet.
är en helg kvar i jobb sen är det ledig nästa helg fy fan vad skönt det ska bli, och så blir det dricka lite vin också förhoppningsviss underbart =)

I dag kom det ju in pengar på kontot och det var mycket bättre lön än vad jag trodde, så blev v-by snabbt innan jobbet och handlade lite och en snabbbis in i kista gallerian innan jag åkte hem.
blev detta:

Vår/Sommarjacka från Cubus
Tights från Hm och Bik bok
2 linnen från bik bock
Ögonbryn fix från Hm
och Kattmat till skorpan från arkens zoo

om jag orkar lägger jag ut bilder på det imorgon eller söndag, nu ska jag ta en natt cigg och hoppa i säng så man orkar morgondagens jobb 9-21.

Natti Natti

Snart är det löning =)

Snart är det äntligen dags att få in lite pengar på kontot NICE...

Tittar på Big brother fy fan allstå gurkan är ju bäst så jävla rolig, men dock undrar jag vad det är för brudar som är i Harem rummet även om det e rätt kul att titta på måste jag endå säga att dom är pinsama.
snacka om att vilja ha 15 min of fame, men å andra sidan tittar man ju haha

Men jag hejar på Gurkan lätt han e grym ;)

nej nu ska jag kolla klart och sen blir det faktiskt sängen är ju jobb imorgon...

Pussilipuss hej

Min Pussgurka..<3

 

skorpan och jag har pussats ikväll min gulle <3

Nu ska jag ta mitt trötta arsle och hoppa i säng, efter en minst sagt händelserik natt på jobbet med noll sömn och
21 tim jobb.
Så nu e det godnatt världen...

PÖSSSSSS

Im Alive...

sug uppdatering på bloggen i know men har jobbat och jobbat och pluggat lite och haft full rulle dom senaste dagarna, och nu sitter jag på jobbet och ska jobba natt sug tråkigt.

Som sagt är det inte mycket nytt som hänt här inte ska bli gudomligt skönt när denna månad är över, då blir det lite mindre jobb eller i alla fall inte tre helger i rad som nu.

ville bara lämna några rader..

Puss

vart är solen?!

Idag är det kallt igen vart tog den underbara solen vägen då?!
gårdagen var det jobb sen vart det hem till jessica för god middag med henne, annika, mia och Milia, var super mysigt =)

Idag blir det jobb 13-21 och ska föröka plugga lite idag också, bli nog efter jobbet någon timme i alla fall måste få in massa plugg nu då utbildningen är viktigast annars blir det gå ner i tid på jobbet.

längtar tills jag äör ledig lite blivit mycket jobb nu för jag byte helg när mel fyllde år, men det var de värt =)
men blir tre helger i rad och mindre ledighet då men men.

nej nu ska jag sätta lite fart fixa i ordning mig och gå till tvättstugan innan jag
drar till jobbet...

Hoppas ni får en super dag ♥

Grymt sug..

Efter att dricka lite vin...





Ny vecka...

Ja då var det Måndag igen och ny vecka för mig känns det som vilken dag som helst, men skönt att veckorna rullar på känner dock att jag har sjukt mycket att göra nu.
Men en sak i taget så blir det säkert bra, nu är jag ny duschad och sitter i min soffa och pluggar lite ska lägga ner snart då jag är för trött för att plugga känner jag.

Gårdagen gick bra på jobbet segt bara och jobbigt att jag inte kan sova där då jag har 4 jour nätter i månaden, men det kommer nog när man gjort det lite mera.
så blev det joba över till 12.15 idag också så jobbade söndag från 15.00 till måndag 12.15 så är grymt trött nu, men e pengar som rullar in så ska inte klaga ;)

Efter jobbet blev det stallet ut till min Barris som jag höll på att skicka till slakt, då hästen tog en halv timme att få in idag.
Han srang bara runt och lekte med mig i hagen stod helt stilla och han sprang bara runt mig i cirklar och bockade, men öronen framåt hehe häst fan <3
men efter ett tag och med lite mat kom han tillslut, var dock såå mysigt väder idag så solen gjorde en piggare och gladare och harry såklart efter ett tags smörande från honom med en massa pussar vart jag på bättre humör..=)

sen bar det hemmåt efter en grymt lång dag känns det som i min kropp den behöver sömn, vill också Gratulera min underbara pojkvän som fyller 27 år( gubbe;)..) idag
Grattis Älskling på din dag.. Me love you..♥

Imorgon är det jobb från 13.00 så det ska bi så skönt att få en sovmorgon imorgon =)
nej nu ska jag mysa vidare i soffan och titta på Csi.

PUSS

My heart is refusing me...

JA då var det söndag då och snart dags att åka till jobbet har jour i natt så det suger, jag kan inte riktigt sova på jobbet.
och sovit skit dåligt i natt haft en sån natt när man ligger och tänker på livet, vad man gjort vad man inte gjort, hur långt man kommit och hur lite jag tycker man gjort ÅNGEST natt med andra ord.
så e inte så pigg idag och huvudvärk ja ni hör ju min strålande morgon hehe, men men det e bara att bita ihop så man klarar jobb natten.

annars var det melodifestivals kväll hos tina igår med mia.milia,jessica,annika och emil var mysigt, och skrattade rätt bra igår åt min kära bettan..=)
men tyckte att danny skulle vinna faktiskt men det blir nästan aldrig som jag vill hehe, brukar bli upprörd varje år men inte detta Eric var ju bra också så får vi hoppas att det håller.

nej nu ska jag äta något smink och kläder sen dra mot the la work.
Puss




Melodifestivalen

Och glöm inte kolla melodifestivalen och heja på Danny eller något av dom bra bidragen så vi skickar ett bra i år, inte någon jävla tråk bidrag.
så kanske sverige slipper kvala in nästa år igen ;)

PÖSSSSS

Jag vill åka nu nu!!!

Jag har alltid velat resa till Irland av någon konstig anledning vet att jag och min bror och mamma pratade om det förut, men nu känner jag ett stort sug igen av att åka.
suttit och kollat lite är inte så jätte dyrt beroende på vart man vill resa i irland, så tror fan att det får bli mitt nästa resmål.
Nu är det bara att hitta någon som vill åka med mig och spara ihop pengar men åå vad jag vill, det ser så fruktansvärt fint ut.

Är det inte??








ååå vill jag vill!!!

Nu ska jag jobba vidare lite sen blir det se melodifestivalen hos tina med girlsen sen mys med min älskling ♥

Hoppas ni får en underbar Lördag...

Vårdag och tvättstugan..

Fy vad det är mysigt ute riktig vår dag I love it =) nu hoppas jag det fortsätter i samma fina väder så kommer sommaren snart <3

Själv har jag tvättstugen skit tråkigt men behövdes då jag typ inte hade några rena kläder kvar då e det illa ;)
men snart ska jag springa och hämta tvätten ska bara slänga i mig lite lunch blir stekt ägg gurka mycket gott.
sen ska blir det duschen snabt och fixa till mig sen upp till v-by möta upp mia, för att sedan åka till nikan som har födelsedags middag ikväll då hon fyllde år i onsdags.

men nu ska jag äta här och gå till tvättstugan sen!

Hoppas ni alla får en kanon fredag i solen <3

Ge mig Lön nu tack

Ja nu är det fattigt alltså =( fick ju sug lön så det e ju inte så konstigt men det suger rätt hårt faktiskt.
men men not much to do!!!!!!!

annars är det inte mycket nytt mina kära jobb lite mer jobb och plugg, riktigt sugen på att ta en weekend någonstans i vår.

nej nu ska jag kolla klart på Big Brother och sen sussa sängen...

Godnatt gullisar

Grattis Gumman <3

Grattis Nikan på din dag hela 26 år kärring ;)
Hurra Hurra



Love you


Haha



Haha fy fan vad jag skrattar när jag ser detta, jag vet jessica tre år men är det inte roligt?

ååå vad jag är stolt över mig själv =)

Japp idag är det en dag då jag är riktit stolt över mig själv varför undrar ni säkert nu?!
Jo jag fick mitt betyg på första kursen i utbildningen och mina kära det blev MVG..
åå så stolt är jag =)
så ska fortsätta i detta tempo hoppas jag så det blir mer Mvg.


nej nu räcker det med ego inlägget hehe ;)

Puss

Spännande dag..=)

Godkväll...

Ja dagen har varit minst sakt intressant..=)
åkte till sös och möte upp ingela för att lära mig ta blodprover och lite annat, på sös har dom rum då man kan testa såna saker då man studerar.
så kom in i rummet där all utrustning och matrial finns för det mesta i sängen ligger en docka som jag döpte till bettan såklart =) och så fanns det en lös arm man kunde öva på.

Så vi började med att lära mig att ta blodtryck var lite roligt sen så skulle jag lära mig ta blodprov i armen, armen blöde på "riktigt" var färgat vatten men endå lite coolt.
första sticket gick inte så bra stack breve men andra gick bra och det kom "blod" skit skoj, sen prövade jag några gånger till och jag satte det varje gång STOLT hehe

sen prövade jag att sätta dropp inget jag kommer få göra som undersköterska men endå spännand att pröva, och slutligen satte jag en kateter (tror det stavas så) och det var lite svår och aj vad ont det måste göra på en människa.
Fy vad roligt och spännande detta var så det ska jag och ingela göra om snart =) tack snälla för i dag vännen.


"Lånad bild inte jag"

Nu sitter jag och dricker mitt kvälls te och pluggar lite ska hoppa i säng snart då det är upp och hoppa 05.00 imorgon och bege mig till jobbet =(
gillar inte att gå upp så tidigt hehe

Godnatt

Grym



Tycker den e grym fasnat i mitt huvud...
tycker denna skulle gått vidare från andra chansen!!

Dags för uppdatering...=)

min blogg har vait lite död några dagar sorry men massa att göra, men vad har jag haft för mig då tro?!
får helt enkelt skriva en dag i taget..=)

Torsdag:

Jag jobbade ju som sagt i tordag började 13.00 och så hade jag jouren över natten, men klockan 21.45 ca då går brandlarmet.
Jag får lite lätt panik springer in till kontoret och kollar vilken sektion den vissar och kollar vardagsrummet som den visar, ingen brand springer in igen försöker stänga av larmet går inte springer in i alla lägenheter och kollar ingen brand.
Ringer en av våra brukare som bor över våra lokaler då han klarar mycket själv, men fortfarande är vårat ansvar frågar honom om det brinner hos honom och han svarar JA.
Okej då fick jag panik på riktigt halv skriker i telefonen gå ut ur lägenheten och springer mot lägenheten, tror aldrig jag sprungit så fort hehe möter honom i trappan springer in i hans lägenhet ingen brand han hade missuppfattat frågan SUCK.
Springer ner igen och försöker få av detta larm som låter inte som ett man har hemma utan detta gör en nästan döv, och det går inte gör som det står att man ska göra men fungerar endå inte.
Så tillslut blir jag lite förbannad så trycker på alla knappar och slår till det lite lätt, och poff tyst larmet stängdes av äntligen..=)
Men då plingar det på dörren det är två brandmän grannen har ringt såklart larmet stod ju liksom på ett tag, men det var lite pinsamt då jag står i pyjamas byxor osminkad och linne utan bh haha
så känner mig lite sådär osexig och ful hehe men dom var trevliga och kollade igenom lokalerna och återställde larmet, men fy det var lite läskigt då jag var ensam med 8 brukare och nu var det ju tur att det var ett falsklarm, men fy mitt hjärta gick 110 typ när jag trodde det brann där ett tag men får se det såhär som min chef sa.
nu har du gjort en riktig brandövning och kommer veta exakt vad du ska göra om det händer igen, hehe nja tror jag kommer reagera annolunda då ;)

Fredag:

Hade ju natten på jobbet från tordsdag och jobbade till 15.00 på fredagen, sen åkte jag till v-by och möte jejjan och åkte hem till henne och åt god middag och snackade skit.
Lika mysigt som alltid och annika kom också kollade klipp på datan från big brother, åkte hem vid 22 tiden kom hem och duschade.
La mig i sängen och somnade som en stock lite sömn brist från min journatt där och jobbade mycket båda dagarna, sjukt djupt sov jag patrik hade ringt och messa inte hört ett skit hehe och vaknade runt elva dagen efter sååå skönt att sova.

Lördag:

Vaknade ju rätt sent så gick upp tog kaffe och ringde min bettan som skulle upp till v-by med nikan, så slängde på mig lite kläder och smink och gick upp och möte tjejerna.
vi tog en sväng i v-by ögon shopade då jag e fattig och bettan också, sen så gick vi en sväng och handlade lite på coop så följde jag med Mia hem en stund för mys men Milia och prat med mia mysss =)
sen skulle Mia och niklas i väg på middag så då gick jag hem till nicole och antony och åt God middag och drack lite vin =) trevligt var det kollade också på melodifestivalen men tyckte helt fel låtar gick vidare.
Men så tycker jag nästan jämt haha
Sen kom älskling och hämtade mig och vi åkte hem och myste och snackade massa skit sen somnade jag som en stock, en mysig lördag Me like <3

Idag:

Fick skjus till stallet vi 13 tiden tack snälla gubben <3 så skönt att slippa åka tuben och buss =)
blev en hel dag i stallet så mysigt i det fina vädret =)
harry var så duktig som vanligt och jag kommer ha äcklig träningsvärk imorgon igen hehe men det är de värt.
kom hem vid sex tiden och har duschat och ätit mat och nu ligger jag i soffan och kollar på sol sidan är ju sååå jävla bra =)

så det e de jag gjort dom, nu ska jag krypa ner under filten och kolla klart på
solsidan underbar söndag <3



Gudmors ögonsten <3

är hon inte för söt denna skrutt....







sötnos ♥

Nej nu är det dags för smink och fixa mig i ordning för jobbet

Puss

Var det inte lite vår idag?!

Ja idag kändes det verkligen som våren var på väg på dagen sol sol underbart=)

Varit på ikea idag typ hela dagen och handlat till jobbet fy vad det var mycket människor, och en Kärring försökte tränga sig i kön.
och tyckte att det var helt okej för hon hade så lite varor ehh skämtar hon med mig tänkte jag nu?!
ja liksom eh nej det e inte okej du får ställa dig i kö precis som alla andra även om du handlat lite, det finns snabb kassor och gå inte till ikea och köp tre saker då om du inte orkar stå i kö var mitt svar.

Hehe trevliga bettan ute i svängen man vad fan alltså, så efter 4 timmar på ikea bär det av till jobbet med allt utom soffan och sängen som kom på kvällen.
så jag har monterat i hop allt också så nu är det så fint på vårat jobb, är bara ett natt bord som ska skruvas i hop imorgon se hur mittt tålamod klarar av det då haha
imorgon är jag jour så då blir det jobba från 13.00 till 15.00 dagen efter, menningen e ju självklart att vi ska sova mellan 22.00 och 06.00 men det gick ju inte så bra sist men hoppas på lite sömn.

nu ska jag kolla igenom mina bloggar snabbt ta en natt cigg och hoppa i säng och mysa en massa ♥

PUSS

Underbar Kärlekslåt...

When the visions around you,
Bring tears to your eyes
And all that surround you,
Are secrets and lies
I'll be your strength,
I'll give you hope,
Keeping your faith when it's gone
The one you should call,
Was standing here all along..

Nsync-This i promise you


RSS 2.0