I morrn är dagen kommen..

Då min älskade Barris bus ska åka till sin nya foderägare =(
Varit i stallet hela dagen packat,städat och myst med Barris kommer bli en sjukt tuff dag i morgon, jag vet att han kommer få det kanon bra hos henne med det är jobbigt endå.

Jag ska försöka tänka att han är på semester typ eller nått men hur som helst kommer det bli tårar i massor imorrn, åååå fan blir redan ledsen känner jag.


Min fina underbara prins jag älskar dig ♥

Home...

Japp då var man hemma igen efter varit hos mamma, tyvärr e det sugit denna gång också att vara hemma...
Jag mår bättre hos mamma jag får distans till saker och tvingas ta tag i mig själv, men förhoppningsviss är jag snart tillbaka på landet.

Mitt huvud snurrar av en sak som jag inte kommer skriva ut på bloggen kanske senare, jag undrar om huvudet kan explodera av för mycket?!

Det enda posetiva att vara hemma är att jag får pussa på mina fina tjejer som jag saknat SÅÅÅÅ <3

Nu ska jag betala räkningar och försöka sova!

Massa to do imorrn.

Natti Natti

sol mera sol...

Ja det blir inte så mycket skrivet här men men
för er som undrar vd jag gör så e jag nere hos mamma i västervik och umgås med min fina mamma med familj, jag njuter av lantluften och bara är.

Var med om en sak i förrgår som jag blev rätt paff över, skorpan hade rymmt upp till övervånigen där det inte är klart utan ligger massa plankor och skit.
Men tänkte hon får vara där ett tag så gick upp mot kvällen då hon inte kommit ner, letar och letar ingen skorpan men sen så kom jag på att det låg ju en hög med plankor.
Så börjar titta under dom och såklart där ligger hon tar henne men hon rymmer igen, så tar tag i hennes nackskin för att hindra att hon springer under där igen då det e massa spik som sticker ut från brädorna så vill inte att hon ska göra sig illa.

Och då mina kära vänner hugger hon mig i handen och då menar jag HUGGER jag skriker rätt ut och mamma kommer tar en hysterisk skorpan, som även bet mamma men absolut inte lika hårt.
Jag tittar på min hand ser att det är tre håll i handen och det gör fint ont, rengör den och ser hur den svullnar upp sitter lite i chock och funderar på vad fan HÄNDE?
Men inser snabbt att hon måste ha blivit rädd och försvarat sig då denna katt verkligen är världens snällaste, men är rätt chockad att hon ens kunde bita haha.

Hur som helst så är handen inte så mycket bättre gör ont och ser ut att vara inflamerad, så e det inte bättre mot måndagen får det bli ett besök hos farbror doktorn och en stelkramps spruta.

Nu blir det skogspromenad =)

Later Friends...

Mitt Fina Hjärta!

Vi har nu hittat en tjej som kommer ta Harry på foder, känns i hjärtat kan jag berätta min fina fina kille försöker tänka att jag måste men det är fruktansvärt jobbigt endå.

Jag vet att han kommer få det toppen bra hos henne sa liksom klick mellan dom och henne och oss, hon kommer ge honom så enormt mycket kärlek jag känner det i magen.

kommer gråta ihjäl mig när dagen kommer då hon ska hämta honom.
men den bittra sanningen är att det varken finns tid eller pengar till att ha honom just nu!

Tack min fina vän Jennifer för du varit världens bästa medryttare och gett Harry mer än vad du förstår, och tack för att du är en sån fin vän <3 (mig blir du inte av med ;)..)



Love...


Love takes time to heal when youre hurting som much
I cant escape the pain inside...



When you love someone...

Trots att jag är nog den mest bittra människan just nu till kärlek, kan jag inte sluta älska denna låt som är från en av min absoluta favorit kärleks filmer The nootebook.
Tårarna bara rinner så fort jag hör den, historian är så fruktansvärt fin det e riktig kärlek om något.





Med det säger jag Godnatt...

Mys dag med Bettorna <3

Fan vilken underbar dag det varit idag riktig vår dag helt underbart, den spenderades med Bettorna vi gick till ängby park där dom hade djur att titta på.
riktigt mysigt var det =)




Mina fina Bettor och en vit Frank ;)


Vår...

Ja känns som det var vår idag solen sken på dagen som jag spenderade ute hos min fina barris det om något är terapi, blev en sväng ut med jennifer som lånade Bellman var jätte mysigt att vi kunde rida ut ihop det var första gången.

Sen blev det hem till La Bettis casa för Middag och melodifestivalen men mina underbara tjejer ♥
Jag hejjade på Molly men blev absolut inte besviken att Loreen gick vidare då hon var grym, det var svårt i år faktiskt då jag tyckte att Molly,Danny,Loreen och David Lindgren var skit bra.

Nej nu är alla mina krafter slut för idag, så nu blir det sängen!


Natti

Right in the heart..



I know its gonna take some time,
to finally realize...
I got nothing left inside, nothing to hide, Im Broken....

hmm...

önskar jag kunde skriva ner allt som cirkulerar i mitt huvud och en massa mer men är inte redo att ge det av mig här, någon dag hoppas jag ja kan det för skriva är sjukt skönt men time will tell....

Vill lägga in ett stort tack till min underbara mamma och pappa Jag älskar er,
Och mina underbara vänner hittar inga ord för vad det betyder att ni finns här nu Jag älskar er!

Sådär dagen efter...

Vi Hade grymt kul dansade tills jag typ inte kunde gå längre..;)

Tack för en kanon kväll <3


Lördag äntligen ;)

JA idag smäller det, Mels födelsedag ska firas är sååååå taggad ska bli grymt kul.
Jag ska dansa arslet av mig haha

nej nu ska jag slänga i mig kaffet och gå över till min bettan...


Puss

What am i doing here on the floor crying..

Att erkänna för sig själv att man inte mår bra är rätt tufft, man lär sig saker om sig själv som man inte visste fanns där.
Jag har i allt jobbigt lärt mig att jag är inte super women jag klara inte allt, utan jag kan gå sönder jag kan bryta ihop.
Men det läskiga är faktiskt att inte veta hur man ska ta sig ur det, bryta mönstret och faktiskt ta tag i det som bara gör vidrigt jävla ont att hitta tillbaka till sig själv och låta sig själv må bra.

När någon som funnits vid din sida i 10 år någon du älskar som du delat allt med, haft massa bra och även dåliga stunder väljer att gå gör det sjukt ont.
Din bästa vän försvinner den personen du alltid kunde lägga dig i mot och försvinna när allt sög, en del av dig försvinner i rätta ord som jag känner försvinner en del av hjärtat.
Jag har valt att inte vilja prata om det, jag har mest varit arg för det har någonstans varit lättare, iställe för att bara låta mig själv bryta ihop...

Men det betyder inte att jag har slutat älska, slutat sakna...
Man lär sig att det finns en anledning att det tog slut och inte är ni.









RSS 2.0