Min barris och jag...

Godkväll...

Hemma sen några timmar tillbaka
jennifer och hennes far hämtade mig idag då jennifer övningskör så lyx att få åka bil till stallet..=)
vi åkte först en sväng till mälaröarna tror jag det heter och köpte foder till harry, sen vart det stallet och fixade där.
Blev ett långt ridpass i dag då äntligen volten går att rida på igen, och fy vad jag har ont i mina ben nu kan jag berätta haha

nej men gick jätte bra verkligen bestämde mig för att rida utan stigbyglar och vilken skillnad det blev för min sits, men det är inte lätt att hålla ihop och få upp denna häst i form med mina korta ben så är stolt över vårat pass idag.
och underbart att ha jempa på marken som säger till en när man gör fel, så tack hjärtat <3
ska li så skönt när snön försvinner då är det hård träning för mig och harry, nu ska vi komma i kanon form tänkte jag och tro mig grym träning


"Gamal bild på mig och harry tror det e förra vintern"

nu blev detta ett häst inlägg hehe se om någon finner det intressant då, något som garanterat kommer komma upp i bloggen då och då eftersom harry är en stor del av mitt liv.

Grattis bästa Fatti..<3

För idag är det ingen vanlig dag för det är Melanies födelsedag, Hurra hurra =)
Grattis gumman på den stora dagen <3


Love you sexy bitch ;)


I may be bad, but I'm perfectly good at it...

Denna låt ekar i mitt huvud och även "han tog av sig sin kavaj" hehe men till kvällen igår kanske, Jag och Emelie hade ordnat en suprise Middag/Fest för Mel som fyller 25 år på måndag.
Det vi hade sagt till henne var att hon skulle vara klar 18.00 och packa en väska men ombyte, annie körde mel med ögonbinder hem till Emelies syster som vi var hos.
Mel vart ordentligt överaskad tror jag nog och maten var kanon god.

Sen började partyt det var alkohol,dans på borden,bubel i massor =)
sen vid halv ett snåret blev det åka till Garbo för att dansa av oss på slager golvet var av där tror jag låten "han tog av sig sin kavaj" kommer ifrån hehe, var kanon roligt att få dansa av sig och ska erkänna lite pinsamheter jag har träningsvärk i mina ben HAHA Tack för en rolig kväll ♥

tänkte bjuda lite på några bilder från gårdagen också:

Födelsedags barnet..;)
   

   

 

   

   

Finns en massa mer bilder men orkar inte lägga in mer nu, kanske någon annan dag ;)
Nu ska jag spendera resten av min kväll i soffan...

Puss

Uppdatering..=)

vart lite kallt i bloggen iknow men haft super mycket att göra och inte riktigt haft någon blogg lust, men allt är bra mad mig har jobbat och gjort massa saker som är hemliga ;)
men ikväll e det hemliga uppdraget dags ska bli sååå nice mer kan jag inte säga, men kommer berätta i morgon jag lovar..=)

nej nu måste jag sätta fart hoppas ni får en kanon lördag...

Puss

Vilken jävla dag...

Min dag i dag alltså...
Började med att jag försov mig lite i morse så var kanon stressad och fick springa upp till v-by ,då jag missat tunnelbannan och bussen skulle gå från v-by 06.10 jag gick/sprang hem i från 06.01 så ni förstår paniken.
lyckas i alla fall hinna upp till bussen exakt, sätter mig på bussen grymt trött efter tre timmars sömn och grymt irriterad.
Men sätter på the vocie i öronen och blir på liter bättre humör då dom är grymt roliga, kommer till jobbet och möts av min arbetskollega som kollar frågande på mig och säger vad gör du här? jag svarade jag ska jobba lite små otrevligt.
Och hon gumman du börjar 12.00, alltså SUCK ja det betyder att jag stressade i morse i onödan sov lite i onödan, och mitt dåliga humör kom tillbaka.
fick börja vid tio i ställe och sluta sju så lite bättre än 12-21 men endå irriterande som fan.

är så mycket saker jag skulle vilja skriva av mig men kommer inte göra det då bloggen inte är låst,
funderar faktiskt i bland på att sätta ett lösenord för det e ju min blogg mina tankar.
men får se hur det blir med det hur som helst är detta en piss dag och jag håller på att explodera av saker jag är trött på, nej nu ska jag prata av mig med älskling..

Hoppas ni andra hade en bättre dag än jag haft då, och att min dag kanske är lite ljusare..=)

Godnatt ♥


ut i snön då..

ja idag ska jag ut =) ska bli såå skönt efter insolering hemma sen i torsdag, ska ut till min Harry alldelles strax sen ska jag möta Emelie för ett hemligt uppdrag ;)

Annars mår jag toppen idag lite förkyld fortfarande med det gör inget känner mig riktigt utvilad på riktigt länge, så nu jävlar e jag på topp suger att jag dock måste vänta lite till känner jag innan jag kan ta mig till gymmet.
har bestämt mig för att när jag blir frisk ta ett spinning pass =)
förut älskade jag spinning pass får se om jag tycker det e lika kul nu, och se om jag klarar det utan att hjärtat stannar haha

Nej nu ska jag slänga i mig min shake och börja röra mig, nu tittar solen fram också MYS..


Hjälp plugg stop...

Ja sitter och pluggar och pluggar förtsår uppgiften men får inte ner det på papper, har fått skrivstop verkligen allt jag skriver låter fel och kan inte riktigt formulera mig jag blir TOKIG!!!
hatar när det blir såhär blir bara stressad och irriterad...

Jag vill handla sommar kläder...

Ja fy vad jag vill handla sommar kläder hittat saker på hm som jag skulle vilja lägga in en beställning på, suck dock kommer lönen suga denna månad så det går inte..=(
men får hoppas att det finns kvar nästa månads lön i ställe då, detta vill jag ha vad tycks?

 

 

 

 



ÅÅ jag vill ha sommar NU NU.
men det lär väll dröja suck...

Nu ska jag se Big Brother som har premiär i kväll.

Puss


Den är ju helt enkelt bäst..=)

pratar om solsidan såklart så jävla bäst skrattar så jäkla mycket när jag ser det, eller vad säger ni är det inte klockrent?


Dålig Morgon...

Ja min morgon börjar med att jag råkar ha ut min kopp kaffe över hela vardagsrums bordet, mattan och lite på soffan så det var bara att försöka få bort det från mattan och lite från soffan, som tur är går ju soffan att tvätta då den är vit är det inte så snyggt och ha kaffe fläckar på den..=(
Men mattan är lite värre tror jag fått bort det mesta men vi får se när det torkat, åå blir så trött på mig själv att jag ska vara så klumpig.
Så det blir gå till tvättstugan och se om det finns någon tvätt tid imorrn, annars mår jag bättre lite hostig och snorig.
Ska försöka ta mig upp till v-by en snabbis och köpa alvedon och springa in på Hm och köpa en ansiktskräm, fick en check från dom på 100 kr man tackar =)

nu ska jag försöka få i mig lite havregryns gröt och klä på mig kläder...

Ha en kanon söndag...


Berörd enda in i hjärtat..

Denna film jag såg nu var en sån där film som berör enda in i hjärtat, och jag har gråtit floder för den var så vacker.
men också för att budskapet i filmen verkligen träffade rakt i hjärtat ,men också för att det stämmer så fruktansvärt du vet inte vad du har förns du förlorar det. Filmen är en kärleks film ALLA måste se ni kommer förmodligen bli lika berörd som jag ja hoppas det i alla fall...

Citat från filmen:

Han- If you just had one day left on earth
What would you do?
Hon- Its a easy question
Han- Is it?
Hon- Yes I spend it with you




Jag älskar såna här filmer som träffar rätt, så nu har jag en till film på min lista som är enligt mig bästa kärleksfilmerna.

- Dagboken (the nootebook)
-A walk to remember
-Ps I love you
- Dear John
-When a man loves a women
-Pearl Habor
- och den idag: If Only

Later mina kära...


Lördag...

Hej hallååååå...

då var det lördag men känns som vilken annan dag som helst börjar bli lite lätt rastlös här hemma, men kan vara för jag är feberfri idag och mår lite bättre..=)
dock fortfarande dunder förkyld så blir hemma idag och i morgon också lika bra att stanna inne tills man är bättre, än att gå ut och bli sjuk om några dagar igen icke tid med det eller råd.
såg tre filmer igår tänkte ge lite betyg på dom..=)

Winters bone: Nja sådär rätt skum film men endå intressant då den var lite annolunda men inte värd att betala och se på bio, utan ska ni se den vänta tills den kommer ut på bio eller ladda ner.




Burlesque: WOW vilken underbar film den var kanon bra och man blev glad av att se den, ETT måste för er som gillar Musik filmer och dans.
så bra gjord och Christina aqulera spelar verkligen kanon bra, och allt smink och fina kläder IM IN LOVE kommer garanterat se den igen och igen..=)




Eat,Pray, Love (Lyckan, Kärleken och menningen med livet): En helt okej film då Julia roberts filmer nästan alltid är bra då hon är enligt mig en av dom bästa kvinnliga skådespelare, men rätt seg men en fantastiskt budskap om vad man gör med sitt liv.
absolut värd att se skulle dock vänta tills den kommer ut på dvd eller ladda ner.




haha snacka om att vara rastlös sitta och skriva recentioner om filmer men why not liksom?!
nu ska jag laga lite mat då det inte varit min starkaste sida att äta när jag varit dålig, så tänkte det var på tiden nu då men blir säkert några rader till lite senar..;)

PÖSS


Min stackars hals alltså...

Ja fy fan vad ont jag har i min hals känns som att svälja taggtråd typ, och snor och huvudvärk hehe nu låter jag som en karl..;)
nej men det suger hårt att må såhär fattar inte hur mycket snor det kan finnas i näsan liksom?!
men jag har i alla fall laddat ner två filmer nu som jag ska se tänkte jag..=)
igår såg jag high school musical 3 skit bra hehe jag gillar såna filmer, och till dagen har jag laddat ner dessa än så länge:





Jag återkommer senare och berättar om dom var bra..=) nu ska snor lisa gå och röka (ja jag vet man ska inte röka när man har så här ont i halsen..;)..) men måste ta några om dagen annars kommer jag mörda någon..;)

Later PUSS

Mitt älskade Gudbarn..<3

Visst är hon söt Mias underbara Milia???


Bilden lånad av mormor karina från FB.

Hon är så söt lill skruttan och nu är jag ledig och sjuk så kan inte träffa mina favoriter, Mia,Milia och Mini skit tråkigt ju..=(

Sjuk..=(

Fy och usch jag är dunder förkyld och feber inte kul alls, min hals gör fitt ont, snorrig och världens huvudvärk usch vad det är synd om mig..;)
nej men det suger hårt tur att jag är ledig i fem dagar nu så blev bara i dag som det blev en sjukdag, inte riktigt råd att förlora pengar nu men men får lyssna på min kropp och vila.

gårdagen var det jobb till 15.00 sen blev det möta upp Mel i solna och titta på när hon gjorde naglar, skit fina vart dom sen åkte vi hem till henne och åt mat och snackade massa kanon trevligt <3
och Mel har varit i England för några veckor sen så hon hade köpt en pyjamas och tofflor åt mig, kanon skönt glider runt i pyjamasen och tofflorna nu så tack snälla gumman..=)

annars gick jag upp ur sängen för typ 20 min sen och tänkte förflytta mig till soffan i ställe hehe, är skit hungrig men orkar inte laga något jävligt jobbigt är det faktiskt hehe nej men blir nog ägg knäcke och en stor kopp te med honung och sätta på någon film.
och ligga och dega i soffan hela dagen nu är bara den stora frågan vad man ska se för film?!, kanske ska ta och ladda ner en film i ställe några tips? någon som sett någon bra film?

Puss på er

Trötter..

Fy vad trött jag är idag mår till och med illa inte kul, vaknade med världens huvudvärk i morse så denna dag har inte riktigt varit så rolig jobbade till nio och hem och gjorde mina vanliga kvälls rutiner.
Nu var det färdig gnällt då ;)

annars e det inte mycket nytt...

usch vilket tråkigt blogg inlägg detta blev, jag lägger ner helt enkelt!!!

Godnatt mina kära ♥


Alla hjärtansdag..<3

Glad alla hjärtansdag allihoppa..♥

Ville bara titta in och önska er en bra alla hjärtansdag, hoppas ni alla får en kanon kväll.
själv ska jag mysa med mitt alldelles egna mongo♥

Tack snälla hjärtat för rosen ♥Älskar dig i massor♥




Fredag då...

Godkväll...

Ja då var det fredag igen känns som veckorna springer iväg, kom hem från jobbet för ett tag sen efter jobbat ett 12 timmars pass så är rätt glad att vara hemma..=)

Senaste veckorna har jag könnt mig grymt rastlös känns som det händer inget bara samma saker dag in och dag ut, och det e skit tråkigt faktiskt jag känner mig som en kärring och inte 25 år.
Behöver att det händer något snart innan jag blir galen vill göra något roligt vet dock inte vad men känns så hel trist att man inte gör något längre, känns som man bara jobbar och åker hem och sover typ men men.

Imorgon är det min första sovande jour på jobbet börjar 15 och slutar 10 dagen efter så hoppas man kan sova några timmar, men det tror jag inte gillar inte att sova där jag inte är van att sova.
men man vänjer sig nog efter ett tag måste göra det då det ingår i min tjänst tyvärr, tänkte ta med mig min sex and the city box i fall man inte kan sova så man har något att sysselsätta sig med i fall jag inte somnar.

Godnatt


FY..

Jag blir bara deprimerad av att titta ut..



Vissa tycker säkert att detta är fint med snö, men icke det tycker inte jag och man ser ite på denna bild att det är snöstorm också...=( nej snälla våren kom nu då!!!!!!!

Då började vintern om då!!

allvarligt vad e detta snön försvinner ju aldrig och nu kommer det bara mer och mer och blir kallt igen, tror inte det kommer bli någon vår nästan.
jag vill ha vår och sommar nu vill jag att denna snö ska försvinna, man blir ju liksom deprimerad ju skit tråkigt..=(
jaja fördig gnällt om vädret hehe jobbet gick bra trots min underbara huvudvärk jag haft idag, gick fort faktiskt jobbet idag så det var skönt.

Just det jag blir ju lite irriterad på folk som komenterar anonymt på bloggar och har något att säga ni vet, fine om det e typ fin bild eller något sådant men när man ska komentera och lägga sig i på ett otrevligt sätt.
då blir jag lite irriterad faktiskt tycker inte man har rätt att komentera då? man vågar ju inte stå för vad man säger då tycker jag eller vad tycker ni??

Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt, ska göra min kopp te nu och glo tv.
Men sovgott kära vänner♥


Försvinn vinter helvete!!!

Ja fy vad jag är trött på vintern det är kallt och nu svin halt också överallt, e ju fan livsfarligt höll på halka tre gånger idag hehe nej men allvarligt skit jobbigt man kommer ju liksom bryta benet eller nått om man halkar e ju inte direkt den smidigaste haha

Idag var det jobb 7-15 som stod på schemat grymt trött i morse och vinglade runt och letade efter min mobil i typ 10 min, och ja jag höll den i min hand haha snacka om förvirrad i bland men skyller faktiskt på sömn bristen..=)
efter jobbet blev det bussen från kista men hoppade av vid gläntan och gick hem, dels för fettot behöver motion och för att jag har sån fruktansvär mensvärk och konstigt nog blir det bättre av att gå.
så två flugor i en smäll smart va?? vart en härligt promenad hem på ca 30-40 min tror jag det tog men halkan, väll hemma blev det en lång varm dusch och laga mat en omellet med grönsaker och en knäcke så nu är jag mätt och belåten..=)

så nu ska jag sätta igång med lite pluggande i alla fall till nio för då ska jag se Irene huss tycker det e skit bra, Bettan och jag har redan sett alla men ser dom lätt igen..=)



Later Friends..

sofias änglar..

ja detta program var ju bara för sorgligt sitter och bölar som ett litet barn hehe ni som inte sett det se på tv 5 play alltså mycket sorgligt och bra..=)



Nu är det slut för idag..

Ja nu är det äntligen kväll och slut för idag..=)
Dagen har bjudit på fika med bror min sååå mysigt tog även en promenad till stan och kollade tröjor med honom, skit skönt att promenera i stan dock livsfarligt på vissa ställen då det var svin halt höll på att halka några gånger hehe
sen blev det hem och till gymmet fy fan vad jag svettades men det är så skönt när man är klar, ni vet kroppen är helt slut och man är så svettig och vill bara hoppa in i duschen?!
exakt så kändes det efter dagens gympass, sen blev det dusch,laga mat, diska och nu är det soffan som gäller till det är dags att sussa sängen men mitt te såklart riktigt tisdags mys synd att älskling är sjuk annars kunde han mysa med mig..♥

Hoppas nu alla får en kanon kväll...

Puss

Mys Måndag..=)

Nu e jag hemma igen eller kom hem för ett tag sen duschat och gjort lite saker, varit en kanon mysig dag hos min kära bettan..=)
Nicole var där ett tag och blev lunch och fika och massa prat och mys med Milia såklart, stannade på Middag blev massa skratt och prat sååå mysigt.
Och denna prinssesa e jag kär i hon e så fruktansvärt söt och mysig, och mini min bästa vän skruttan alltså sötare hund får man leta efter..
och en hel dag med min bästaste kan det bli bättre liksom?!
det har helt enkelt varit en kanon dag/kväll tack snälla mia gör vi om snart igen ♥

Även hittat två jackor jag vill ha en som är till våren och en sommarjacka så fina, den svarta är från Hm kostar 399kr bara och den andra från Nelly kostar 700 kr GE MIG..=)



Sigi Jacket SEK 799, Ichi - NELLY.COM

Vad tycks??

Nej nu e det lite tv och sen sängen för min del,

Godnatt ♥

Måndag..

God Eftermiddag...

Sitter och äter gröt och försöker vakna till gick upp halv tio men mitt huvud vill inte riktigt vakna till liv, sov jötte konstigt i natt kan vara därför huvudet är tungt och jag är trött men men ´blir nog piggare när jag kommer ut i luft hoppas jag.

Ska bara sminka mig lite och sen bär det av till Mia för fika med henne och Nikan, och så mys med underbara Milia ska försöka ta lite bilder idag.
dock ska jag höra med Mia först om jag får lägga ut då hon inte gjort det än, så kanske bilder idag då annars får ni vänta.

Nej ville bara titta in och skriva några rader...

Hörs later puss

Stallet dag...<3

Idag var jag i stallet hela dagen och bara myste med min Underbara häst, även fast han var dum igår är det svårt att vara arg på honom.
jag var på ap dåligt humör innan jag åkte ditt men så fort jag klev av bussen och mötes av detta lugn, la sig mitt dåliga humör och sen mötas av harrys mys ååå svårt att förklara och nog svårt för många att förstå som inte är häst intresserade men för det mesta är det bara underbart och ger en så mycket att ha häst.



Mammas plutt..<3



Det blev även fika och massa snack med jempan precis vad jag behövde prata av mig..=)
så blev en bra dag endå fast man vaknade på dåligt humör hehe nej nu ska jag lägga mig i soffan och mysa..=)

Puss


Melodifestivalen är igång..=)

Nämen vad trevligt att Melodifestivalen är i gång igen, och självklart gick danny vidare..=)
nu kan man ju bara hoppas att dom skickar rätt bidrag i år så jag slipper bli så upprörd som jag blir varje år hehe.

Vad har jag gjort igår och i dag då?!
Jo gårdagen var det ett jäkla fixa hemmet dag, var och tränande, tvättade (4 ikea påsar) hehe så mycket tvätt hade jag på riktigt.;) och så blev det städning, tvättade även mattorna, diskade plockade i ordning mina paper som legat lite överallt och pluggade lite Japp det var min dag..=)

Idag var det jobb från nio till halv sju egentligen skulle jag jobbat till åtta men fick gå tidigare..=)
men var grymt trött efter jobbet idag mina kära brukare pratar sönder mitt huvud hehe men dom är söta.;)

och nu tittar jag på melodifestivalen och dricker te, och självklart kollat mina bloggar..=)
Imorgon blir det Barri bus måste prata lite allvar med detta djur då han gjort dumheter idag, så imorgon blir det markarbete och uppfostring av denna Herre..

Puss


Mys dag..<3

åå vilken mysig dag och kväll jag haft först var det stallet och mys med min bebis..=) och gick även förbi jennifer en sväng och sa hej.

sen åkte jag hem till Mia och Niklas och Myste en massa med Milia åå vad söt hon är mitt kära gudbarn, och så skönt att få ge min bästaste en stor kram skönt att hon är hemma igen..<3
skratta även åt mini då hon så söt med Milia det är verkligen hennes bebis, gnäller när man går iväg med henne ska pussa på henne så söt skruttan.
Spännande och höra om förlossningen, puckade barnmorsker och allt som hänt sen dom åkte in till bb.

Nu sitter jag i min soffa duschat och ätit ett stekt ägg ska snart hoppa i säng tänkte jag.

Så godnatt mina kära

Vilken dröm synd att man vaknar..=(

Godmorgon...

I natt drömde jag att jag vann pengar igen mycket pengar 97 miljoner helt sjukt mycket pengar, jag hann köpa lägenhet, shopa en massa inreda lägenheten och sen beställa resa till thailand med mina tjejer.
japp sen VAKNADE jag skit!!! fy vad det skulle vara underbart att ha pengar, inte ångest varje månad hur allt ska gå ihop nej jag vill vinna pengar haha

Vad skulle ni göra om ni vann 97 miljoner?

Men förhoppningsviss blir det lite mera pengar på kontot nu då min tjänst är 100 % nu i ställe för 75 % så borde ju vara någon tusenlapp mer i månaden då, och även är det lite längre helg pass båda dagarna på nya stället också så är bara och vänta och se vad lönen säger då..;)



Nej nu e det en shake till frukost och göra mig i ordning
sen är det stallet..=)


Får man gå och lägga sig nu??

Ja usch vad jag är trött idag alltså sitter och nickar i soffan och klockan är bara strax efter sju hehe, men tänkte uppdatera lite..=)

Igår började jag ju mitt första Intro på mitt nya jobb gick jätte bra dock sjukt mycket att ta in, "vården" är det samma men självklart är brukarna alltid olika så det betyder att man måste lära känna 6 nya personligheter.
Och deras rutiner,liv vad som gör dom oroliga osv listan kan göras lång, men det blir mycket huvudtänkande i alla fall.
Började mitt andra intro i morse kl: 07.00 gick också bra står ju mest på sidan och kollar vad man gör, och Lördag blir det mitt sista intro sen ska jag klara mig själv..=)
tror jag kommer vara lite nervös efter helgen är ju liksom alltid en skilland att ha en van personal med, som dessutom brukaren känner sen innan men det är bara att ge sig in i matchen..;)

Annars pratade jag med min kära Bettan för ett tag sen hon låter helt slut gumman stackare snart hoppas jag du får sova lite, och så hörde jag det princessan skrika lite ååå ..<3
hoppas ni får komma hem snart..=)

ska försöka hålla mig vaken till nio tänkte jag för då är det efterlyst vill verkligen se det men tveksamt om det kommer hända hehe detta fy vad jag sov dåligt i natt men endå brukar inte bli så här trött av en dålig natt?! men men får sova ut lite imorgon innan det bär av till stallet.

Nu ska jag göra en kopp te ta en cigg och sen tillbaka till soffan..;)

Pöss

110201 kl: 01.16..<3

Blev min älskade Mia och Niklas föräldrar till Underbara Milia, skönheten kom till slut..=)
är grymt stolt över dig att du orkade denna jobbiga förlossning..♥

STORT GRATTIS TILL ER MINA GULLIPLUTTAR!!


RSS 2.0