Gott nytt år...<3

GOTT NYTT ÅR MINA KÄRA!!!!!! hoppas ni får en kanon kväll med massa skoj, det ska jag i alla fall jag ha... puss...<3

Jag är feberfri...=)

Japp mina kära febern är borta..=) så nu är det dags att äta frukost och börja göra sig i ordning.

To do:

- Lägga ansiktsmask
- Måla naglarna
- Duscha
- Fixa håret
- Sminka mig

Later friends...♥

Helvete alltså...



Behöver jag säga mer?!
Men det posetiva är ju att den gått ner i alla fall i morse när jag vaknade stod tempen på 39.8, så finns fortfarande en liten chans att jag är feberfri imorgon.


Nyårs planerna..

Ja nu är nyårs planerna klara blir middag hos mia och niklas sen blir det möta upp mel och emelie, för en kväll på berns med moulin rouge touch..=)
ska bli kanon roligt att äntligen få dansa av sig lite, har inte varit ute sen min födelsedag så är på tiden nu tycker jag..=)
Dock måste jag nu fundera ut vad jag ska ha på mig, och hur jag ska sminka mig, färga ögonbrynen och fixa mig osv..

Min lista i dag är alltså detta:

-Ringa boka tid för tatueringen
-Städa
-Bädda rent
-städa badrummet
-Tvätta
-Färga ögonbrynen
-Hitta något att ha på mig

Där har ni min dag dags att sätta fart nu så jag hinner allt...


Ledighet är underbart...

idag har jag faktiskt kännt mig någolunda som mig själv var underbart att vara ute i stallet, trots att det var så j-vla kallt och super att träffa jennifer skrattar alltid åt henne..=)
och mammas barris är på bättringsväg så det e kanon, fick en massa pussar och mys av hjärtat sjukt att kärlek från djur kan värma så mycket i hjärtat..<3

sitter och dricker te och funderar på om jag ska ringa tatuerings salongen imorgon, dags för att boka in tid och få den gjord dock skit nervös av att bara tänka på det haha

sitter också och funderar på vad man ska ha på sig på nyår, ska kolla igenom garderoben imorgon efter jag tvättat se om jag hittar nått fint.
vad jag ska göra på nyår skriver jag om imorgon orkar inte nu ska faktiskt hoppa i säng, men det kommer bli kanon kul..=)

Godnatt ♥


Mitt humör alltså!!

Jag ber om ursäkt till dom som blivit lidande av mitt underbara humör nu för tiden, vet själv att jag inte varit så den underbarast senaste tiden...
jag börjar sakta men säkert komma tillbaka till mig själv, inte det lättaste kan jag berätta men har kommit fram till att det bara är jag som kan ta tag i mig själv.

så tack ni som fått stå ut med mig och varit här...<3

Nu ska jag åka till dom här sötnosarna:




Snöstorm..

Sitter i soffan med kaffe och drar mig för att göra mig i ordning, vill verkligen inte gå ut i detta väder när ska det sluta komma mera snö liksom?! inte ett dugg mysigt som många tycker jag tycker bara det är jobbigt hehe vill ha sommar och värme, men men det kommer väll någon gång kan man hoppas.

Idag blir det jobb till 22.00 inte så värst laddad för det men det är i alla fall pengar som tickar in, skulle vilja ha en sån där pang lön men det lär dröja tyvärr då mitt jobb inte riktigt är ett välbetalt jobb.
men å andra sidan är det roligt och jag trivs så det kommer före tycker jag, byte ju jobb av en anledning och det ångrar jag inte.

Nu ska jag sätta lite fart och göra mig i ordning så man inte kommer för sent till jobbet!!!


Home...

Nu e jag hemma efter julmiddagen med tjejerna, var trevligt och skratta rätt bra år gabby som var tomten från ghettot elias trodde det var tomten på riktigt hehe... lite bilder från middagen:

   

 

    
                                                       "Tomten från ghettot"

Annars gör jag inte mycket suttir och googlat lite på korsförlamning, eftersom det verkar som barris fått en lätt sådan. så om svullande inte lagt sig imorgon blir det ringa vetrinär för ett blodprov, och se vad vi ska göra i så fall usch blir orolig för hjärtat.

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på en hel natt sömn..=)

Godnatt


Mellandagsrean..

Nu har jag varit en sväng i v-by kollat på rean med mia, hittade lite men tycker som dom senaste åren att det inte finns så mycket eller??
men det blev detta i alla fall:





Och nu ska jag slå in julklappen som jag ska ha med till julmiddagen med tjejerna, och sen fika till mig lite sen bär det av mot nicole.
hoppas även allt går bra för min kära mia så hon har jätte ont i magen stackarn, men vem vet kanske kommer en bebis lite tidigare än räknat..=)

nej nu ska jag sätta fart..♥

mamma hjärta är sjuk..=(



Ja det är inget ovanligt att min barris gör illa sig eller bli sjuk, men nu är det synd om lilla hjärtat.
hans ben är dubbelt så stora puckot har ätit upp allt sitt halm i boxen tror det är därför.
så nu hoppas jag verkligen att det lägger sig och att det inte är fång, eller korsförlamning usch blir helt nervös av att ens tänka på det.

å tack min gullunge för allt slit du gjorde i natt, för er som inte känner jennifer är hon en fruktansvärt underbar människa och så snäll.
hon valde att inte ringa mig i natt för hon vet att jag sover så som jag gör nu för tiden, utan tog på sig allt själv det värmer i hjärtat ska du veta ♥


Julafton över...

Ja nu var julafton avklarat detta år också, julen blev det jobb till 14 sen hem till mor min för massa julmat och mys var lika trevligt som vanligt...=)
klapparna blev:

- Hårfön
- Body butter cocos doft från Body shop
- Muffinsform
- DoftLjus
- och den julklappen mamma tyckte var bäst: Strumpor som det står mamma är bäst på =)

Dagen i dag bestod av jobb till 19.30 sen bar det hem och duschat och plockat lite, e sjukt trött så det blir nog sängen snart tänkte jag.
Morgon blir det möta Mia för en sväng på mellandagsrean sen blir det julmiddag med tjejerna, sen kommer jag kräkas på julmat hehe




Julen är här..=)

God jul alla godingar, hoppas ni får en kanon mysig jul med en massa skoj..♥



åå Bra film ikväll..=)

Ja ikväll 21.00 på trean är det en skit bra film, en kärleks mys "The Holiday"...=)
så ni som inte sett den slå på tv vid nio ni kommer inte ångra er, är även Snyggingen Jude law som spelar en av huvudrollerna...



Nu blir det torsdags mys...♥

Julklapparna avklarade..

Ja nu kan jag andas lite här hemma julklapparna avklarade och inslagna, helt sjukt att det redan är jul imorgon alltså..=) dock grymt tråkigt att man jobbar imorgon och börjar sju hade velat myst men bingo och ett glas vin ju..=(

Taada:



Var hos läkaren idag också och fick svar från mitt blodprov, allt såg bra ut lite järnbrist bara så det e bara att inse att jag är lite psykiskt ostabil just nu hehe men men får ta en dag i taget så blir det nog bra i slutändan.
sen vart det shopa julklappar i massor sakta men säkert blev det bara mer och mer folk, så efter ett tag var det inte roligt i v-by längre så tog en kaffe pause med patrik.
och sen drog jag ner till öb och träffade jessica och fuat och tog en sväng i v-by köpte det sista och en väldigt sen lunch, nu har jag slagigt in alla julklappar och duschat så nu ska jag tända alla ljus hälla upp ett glas julmust och bara njuta av kvällen innan jag måste försöka sova...

så ser mina planer ut för kvällen mina kära...♥

Mammas hjärta <3

Denna underbara varelse förgyller mina dagar..=)

   


Mys skruttan...♥

Orättvisst...

Tycker det e fruktansvärt orättvisst att jag får lön den 23 som det ser ut som, och dom flesta verkar få 22 det suger!!!!!

Jag vill också ha lön så jag kan handla julklappar och handla massa mat och lite grejer till mig själv..=)

dagen till ära har varit mysig fika med ingela och snacka massa skit, inte träffat damen på jätte länge och sen vart det middag med bettan..♥
och nu har jag myst i soffan med navy ncis och i form med anna anka, skit skönt att bara ligga i soffan och glo.

Imorgon bli det möte på jobbet och sen blir det barri bus...

godnatt ♥


funderingar...

En väldigt smart kvinna sa till mig för ett tag sen så här:
du är en fruktansvärt lojal människa jessica du ställer alltid upp på dina vänner, och lägger ner furktansvärt mycket energi på andra,och på att oroa dig över andra när dom mår dåligt.
och säger aldrig nej fast du inte egentligen orkar, det är en fruktansvärt fin egenskap men du måste tänka på dig själv i bland också för hur många av dina vänner kan du hel hjärtat säga att dom skulle göra detsamma?

denna tanke snurrar rätt bra i mitt huvud för typ 3 år sen skulle jag sagt alla mina vänner, idag vet jag faktiskt inte låterfruktansvärt tragiskt men tänk efter själv?! dom som jag helhjärtat kan säga att jag vet att dom skulle göra detsamma vet nog det själva.

Men ställ er frågan själv...


Fint..<3

 
 ♥♥Det finns ingen lycka som går
    upp mot glädjen att finna
    ett hjärta som förstår...♥♥

alltså mitt hår hehe

Fy vilken tova jag har i mitt hår kommer göra riktigt ont att borsta ut, får skylla mig själv när jag sover med tovs och blöt hår....



Japp nu ska jag ta tag i detta hår aj säger jag bara, sen är det sängen som gäller..

Godnatt ♥


Mera som jag vill ha..

farligt att surfa runt och kolla alltså nu har jag hittat fler nyår sklänningar som jag tycker om, ge mig





Och självklart annat som jag vill ha också konstigt brukar inte vara den som hittar massa.

  

 



nej nu har jag lagt ner att titta, finns ju hur mycket som helst som jag vill ha ju, dock kommer ekonomin inte räcka till att handla massa kläder tyvärr..=( Fan jag önskar ibland att jag var riktigt rik men icke!!!


Snöar för första gången i stockholm..

Min fina sömnbrist och min tröthet på det mesta gör att mitt humör och tålamod inte är det bästa just nu, och självklart ska denna dag bara reta mig så jag höll på att bli tokig.

Det börjar fint i morse satt klockan på halv sex tror jag men icke satt den på halv sju som tur är så, var jag redan vacken vi sex och tittar på klockan och inser att jag är lite stressad.
små springer till tunnelbanan men missar den precis får stå och frysa i 12 min underbart tänkte jag, så det var snöstorm i morse.
kommer till bagis och föröker skynda mig så mycket som möjligt, men det här med att ploga verkar dom missat så självklart trampar jag snett och ramlar då man inte vet vad som är under snön.
Detta gör ju liksom ONT men fortsätter riktigt förbannad till jobbet, sen har väll dan rullat på ok ont i foten som är fint svullen.
Sen visar klockan hemgång så gör mig redo att gå mot tunnelbanan inser när jag kommer till tunnelbanan, att jag har med mig en av mina brukares plånbok i väskan så det är bara att vända.
Hinner dock se att det är fel på singnalsystemet så bara ett spår och ingen tid när den ska gå, så går tillbaka till jobbet och tänker att jag tar bussen till skogskyrkogården iställe.
20 min försent kommer buss jäveln går av i skogis och står och väntar på tåget i 15 min, sen av i alvik och vänta 10 min så min underbara hemresa tog 1 och halv timme hem idag.

Blir så fruktansvärt trött SL DET SNÖAR VARJE JÄVLA ÅR I STOCKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
så ni förstår vilken underbar dag jag haft i dag fruktansvärt bitter kan jag berätta, nu ska jag duscha,bädda rent i sängen och äta middag.


saker att se fram i mot...<3

sitter på jobbet och e bitter som vanligt hehe men försöker se dom roliga sakerna som kommer framöver så kanske man kan vara lite mindre bitter..;)


♥  Julafton (Mys med min underbara familj)
♥  Nyår 
♥  Mias babyshower
♥  Mitt älskade gudbarns födsel 
♥  Melanies 25 års firande

Ja det var de jag kom på faktiskt hela 5 grejer att se fram i mot..=)
Nu vill jag faktiskt gå hem känner jag vart inte mycket sömn i natt och varit här sen nio i morse, så tycker att jag gjort mitt men icke sa nicke e hela en timme kvar..=(


Puss på er


Ja jag kom in...=)

Ja mina kära vänner jag kom in på min utbildning..=) så 10 januari börjar jag plugga distans till undersköterska.
känns fruktansvärt roligt ska jag berätta samtidigt känns det lite nervöst att börja plugga, men det leder ju till något posetivit.

Gårdagen var det middag hos min kära bettan och massa skitsnack underbart, nu är min mini rehab över så dags att gå tillbaka till verkligheten.
men ska bli skönt att jobba lite så man har nått annat att tänka på, så idag är 14-21 som gäller och jobb hela helgen.

blev lite snabb bloggande idag måste sätta fart och sminka och fixa..

Later ♥

Ge mig pengar..

Fy fan att man ska vara så jävla fattig hela jävla tiden, är massa jag vill handla och även skulle jag vilja göra massa roliga saker så man kanske blir lite lyckligare liksom.
men mest av allt skulle jag faktiskt vilja gå ut och dansa arslet av mig, men ingen vill väll vara med surfittan just nu hehe sitter och tttar på gamla bilder på oss tjejer, fy vad roligt man haft i sina party dagar när man tänker efter hehe bjuder på lite party dagar genom åren i bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var bättre förr hehe....


Dagens ansträngning...

Alla som känner mig något sådär vet att mitt tålamod är inte alltid det bästa, speciellt inte när det kommer till ikea grejer.
men fan vad bra jag är jag lyckades tadaaa



Fint va?


Äntligen lite sömn..=)

Godmorgon mina kära...
eller vaknade vid halv elva typ lite snurrig i bollen och känns som jag drack några glad vin igår, men det är okej eftersom jag bara vaknade tre gånger eller två i natt minns inte riktigt.
detta är heaven mot att vakna typ varannan timme så jag är nöjd..=) vet dock inte riktigt vad man ska göra idag har ingen ork till nårgot egentligen men känner hur rastlösheten kommer smygande, så måste kanske hitta på något...

Jag undrar faktiskt hur många det är som mår riktigt 100 i dagens samhälle?! är liksom inget jag tror man prtar om så öppet förutom jag då som delar med mig av detta på min blogg, jag undarar om det är så att mår man dåligt deprimerad, panikångest, ångest, ja men det där psykiska som kan komma kryppande utan anledning.
Dömer folk en då? är man en svag människa då? för lite så känner jag är man van att ha många bollar i luften, och fylla sin tid från man stiger upp tills man ska sova och så boom orkar man typ inte göra nått.
och allt blir tråkigt klart man känner sig som en svag människa...

Hehe nu vart det lite tankar som snurrar i mitt huvud också..


Filmdags...

nu är det soffläge för min del har laddat ner tre filmer som jag tänkte se en av dom idag i alla fall, få tankarna på annat håll frågan e bara vilken man ska se idag?!

Inception

Devil (ny skräckfilm)

Out of Africa (en gamal kärleksfilm som jag inte sett som min mor rekomenderade)

Hmm blir faktiskt ett svårt val men å andra sidan hade jag ju tänkt och se alla hehe, så e missar ju liksom ingen.
återkommer senare eller imorgon vilken jag såg och om den var bra..

<3


Farbror doktorn..

Ja nu har jag varit hos doktorn tagit en massa blodprover och fått sömntabletter, ska tillbaka nästa vecka och se vad proverna säger och disskutera vidare varför jag mår som jag mår nu.
sen blev det en sväng i v-by med mia och nu e jag hemma så sjukt trött kan jag berätta, men måste försöka få i mig nått att äta och duscha.
sen blir det lite tv och en sömntablett och hoppas på att jag sover en hel natt nu det skulle vara heaven, nej nu ska jag fundera ut något att äta är ganska svårt när man inte har någon hungerkänsla men men....

Later..

Imorgon blir det läkaren...

Hemma sen ett tag efter ett avklarat arbetspass idag hade en ny tjej på inlärning, morrn blir det ett tripp till läkaren rätt less på att må såhär nu.
ska väll försöka sova snart men sömnen e ju inte riktigt på min sida nu för tiden, annars e det inte mycket nytt i mitt liv sitter och funderar på vad man ska köpa i julklappar.
och skrattar åt min älskade katt som bara är för söt i bland så här sover hon nu för tiden:



och jag ligger i soffan under fönstret och glor vilket radar par vi är haha nej nu ska jag mysa lite med älskling och föröka sova lite..

hoppas ní alla sover gott..♥


Lite posetiv..

Hehe ja kanske ska vara lite "rolig" också gårdagen var det middag hemma hos denna prick:




Var god middag med jejjan,fuat,annika,josef,thomas och louise och massa snack och även ett roligt spel som hette kampen mellan kvinna och man.
självklart vann vi tjejer hehe..=) tack tjejer för en trevlig kväll!!

 och dagen dag blev det en tripp till min älskade barri bus var super mysigt kan jag berätta harry får mig alltid att må lite bättre för stunden.
massa pussar fick jag också av honom och mys, var som han kände att jag inte e 100 just nu mammas kille.
Dock tråkigt att jag inte hann träffa min jennifer hon jobbade, saknar nämligen lill skiten..♥

Nej nu ska jag se klart beck och sen hoppa i säng och hoppas på att jag får lite sömn i natt...

Nu finns han ute på nätet idioten..

Nu finns självmordsbombaren ute på nätet suttit och läst och sett bilder och namn, och funderade på om det verkligen stämde och då vissar nyheterna två bilder med skuggning och det är han samma kläder och bakrund.

så det är bara att googla på "Taimour Abdulwahab" om ni vill se en bild på idioten...

sånt här gör mig riktigt jävla upprörd alltså förstår inte liksom, han flyttade väll från sitt hemland av en anledning att det förmodligen var krig, fattigdom eller något annat dåligt.
och kommer till ett land där man får allt serverat lägenhet,pengar, ett land utan krig, trygghet, ja ett drömläge för många och vad gör han?!
snacka om en otaksam jävel alltså vi erbjuder ett bättre liv och bättre möjligheter, och han bara spottar på sverige och försöker döda oskyldiga människor det gör mig riktigt UPPRÖRD!!!!

Nej nu måste fan våra politiker vakna...

så nu har jag skrivit av mig det värsta hehe kommer säkert mer ska ni se, många tycker säkert orka bry sig men jag bryr mig faktiskt för det är inte okej någonstans...


Detta var ju bara väntat...

Sitter och läser vad som updaterats från gårdagens terrordåd, och skakar bara på huvudet detta kom inte direkt som en chock igår utan jag sa bara mer eller mindre det var ju väntat.
Dock underbart att ingen dog mer än idioten själv som gjorde detta då, och tur i oturen att det det "bara" sprängdes en av sex rör.
så nu e ju den stora frågan är det över eller kommer det mer?!
Ja man kan ju alltid hoppas att det e inte händer igen och inte värre men tror faktiskt, att detta bara är början då kan man också ställa sig den frågan varför händer detta i sverige 2010? när sverige inte som jag förstått det haft självmords bombare någonsin utan denna idiot var den första, och för vaddå? känner lite så här passar det inte flytta då för fan hem detta är sverige våra regler och våra lagar gilla läget eller dra.....



vad är det som händer?!

Ja jag förstår inte vad det e som händer med mig just nu, mår inte bra inte gjort det på ett tag heller vill bara skrika rakt ut och gråta.
det har liksom inte hänt något utan jag är bara så fruktansvärt deprimerad och trött...


When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes


Några bilder..

Här kommer några bilder från igår, tack tjejer för en super mysig kväll igår

 

 






Hemma...

Nu e jag hemma efter glögg/jul partyt var mycket trevligt med god mat och många goda skratt hehe, fick även en julklapp vi alla hade köpt något så la vi det i en säck och så fick man ta.
Fick en Ljusslinga med mini julkullor i vit och silver, var jätte söt så ska fundera ut lite var jag ska hänga den nu bara.

Orkar inte lägga upp några bilder idag tyvärr ska hoppa in i duschen och skölja av mig och bli lite varm, sen är det sängen och sova skit trött e jag nu..

Godnatt ♥


Denna tvättstuga alltså..

Ja nu e jag lite upprörd här kommer till tvättstugan och går in men då är självklart mina maskiner trasiga, detta gör mig upprörd för det alltid är minst en maskin sönder och är ap svårt att få tvätttid.
ååå så irriterad jag blir alltså, men men får släppa det nu.

För snart ska jag träffa mia och köpa julklapp och bege oss mot solna till den kära bimbo linen, som ska ha julmiddag idag.
så ska försöka komma på här vad jag ska ha på mig, och just det en rolig grej fick medelande att min mobil är klar nu också så ska hämta ut den och hålla tummarna på att den fungerar nu alltså.

Ska försöka ta med mig kameran ikväll så det kanske kommer lite bilder från kvällen senare..=)

Puss

Nyårs klänningar...

suck nu har jag hittat tre klänningar som jag vill ha på nyår, lite jobbigt vet inte vilken jag gillar bäst liksom hehe





och så har jag hittat en till på gina som är svart utsvängd där nere med ett glitter skärp tror jag det var, hittade ingen bild på den .

Vad tycker ni?

Min Älskade Bettan...<3

Min andra halva här i livet ska snart bli mamma helt sjukt roligt...
snor denna bild från hennes blogg miahelen.blogg.se då den är så fruktansvärt fin..=)



Tack:
För allt du gör
För att du alltid är här
För att du stötar alltid
För du lyssnar
För att du är min vän
För att du alltid får mig att skratta

Jag älskar dig ♥


Nu är det soffan...=)

Jag klockan nio ca slog kag äntligen ner mitt arsle i soffan ny duschad,ätit, och diskat upp lite.
nu sitter jag i soffan i min mys dräkt och dricker te med tända ljus och precis sett klart lyxfällan, och är ledig imorgon ingen stress till att hinna göra massa saker innan jag ska sova och stressa till att hinna få någon sömn nej Lugn och ro...=)

Dagen till ära var det jobb till två sen bar det av till stallet där det är så fruktansvärt kallt, gick runt i täckbyxor och tjock jacka, mössa, halsduk och väntar och jag frös?!
Men våran klocka cattis sa till mig om mina skor jag har i stallet hehe dom e jätte tunna, så det e ju liksom inte så konstigt att jag fryser måste köpa varma ordentliga skor till stallet I know...
Men var mysigt att träffa barris som dock e skadad ovanligt va?! stackarn hans knä var dubbelt så stort som det andra, så nu hoppas jag verkligen att det bara är en sträckning.
då min häst är världens klantigaste jag sett, så skulle liksom inte bli förvånad om han typ förökt leka häftig i hagen och halkat och sträckt sig.

Men det är dock synd om plutten det gör ont det vissar han ganska kraftigt, men nu ska jag inte ta ut något i förskott här utan får avakta och se om svullnaden lagt sig till imorgon.

nej nu ska jag mysa vidare i soffan med mitt te och tända ljus, och självklart min underbara skorpan som ligger på mig alltid..


snabb bloggande

Kom precis hem efter en åktur med saga lejon tror jag den hette varit på julbord med jobbet, var trevligt med god mat och massa snack blev dock lugnt för mig då jag ska gå upp sju imorgon och gamle bettan orkar inte då haha

Morgon är det bara jobb till två sen e det ut till barri bus, och sen mina vänner är jag ledig i tre underbara dagar..=) var typ as länge sen känns det som jag var ledig tre dagar i sträck så lovley ska det bli.

Godnatt...♥

Godmorgon

Sitter och dricker mitt morgonkaffe och skrattar åt the vocie skit roliga e dom, e min humor verkligen hehe
varit halv vaken sen fyra då jag vaknade av något ljud, och kunnde inte riktigt somna om så e lite trött  men bara bita ihop.
Är ju dock bara möte idag på jobbet så det e ju grymt skönt, sen bar det av till min barri bus och mysa lite i kylan.
Sen bästa idag hem till Greys anatomy det är sista avsnittet för säsongen..=( det är dock riktigt deprimerande undra hur länge det är pause, och så pussa lite på min sjukling till pojkvän han är förkyld och ni vet ju alla då hur dom mår...;)

Bara två arbetsdagar kvar sen är jag ledig tre hela dagar ska bli grymt skönt, det blir julpary hos emelie och så får vi se vad helgen mer bjuder på måste verkligen hitta en nyår klänning också.
nej nu e det en cigg och sminka mig och dra som gäller..

avslutar med en bild på min bebis:



Puss

Dom tekniska grejer fungerar igen..=)

YES nu fungerar allt igen, nu är det bara att hålla tummarna att min mobil kommer tillbaka fungerande om ca en till två veckor..=)

Ville bara dela med mig av detta, nej nu måste jag fan försöka sova ska upp åtta imorgon.

Sovgott mina kära..♥

Julklappar..=)

beställt kläder idag då jag får pengar av min far i julklapp, så jag beställde lite kläder från Hm och så får jag se om jag hittar nått i butikerna någon dag efter jul kanske mellandags rean.
men hur som helst jag beställde detta vad tycks?!



    


 

Allt detta för 302 kr det tyckte jag var kanon billigt faktiskt älskar när det blir billigt..=)


Då var det Lördag...

Gårdagen var jätte trevlig hemma hos Tina och familj, Elias verkade mycket nöjd med sina bilar speciellt polis bilen som hade ett underbart ljud som funktion hehe
Skrattade rätt bra åt denna unge då han pratar non stop kan jag berätta, och hans ordföråd är så roligt hehe och självklart var det kanon mysigt att träffa mina tjejer och snacka skit med god mat, sen vart det hem till min ljuva säng då mina tre timmars sömn efter jobbet började kännas usch vad trött jag var kan inte vara rolig flickvän just nu hehe

Dagen har det varit jobb eller är till 21.30 har julbakat på jobbet idag så dagen har gått rätt fort faktiskt så det är skönt, just det ska ordna en baby shower till min andra halva Mia så delade ut lite inbjudningar igår får skicka resten på posten.
Men det ska bli så roligt måste bara hitta massa rosa dekorationer och fundera ut vad vi ska äta, och självklart någon rolig efterrätt. några förslag?

Och har nog kommit på vad jag ska köpa för något också blir du nyfiken nu mia?!

Sitter och funderar på vad man ska göra nästa helg för jag är ledig fredag-söndag helt amazing ska det bli..=)
känns som jag jobbat rätt bra dom senaste tre månaderna typ, så känns som jag vill göra något frågan är bara vad?! men har ju en vecka att fundera ut nått...

Hoppas ni får en kanon Lördag...♥


snart får jag gå hem..=)

Ja nu är äntligen mitt arbetspass snart slut..=)
hem och sova någon timme och sen blir det tvättstugan, och kanske hinner jag sova någon timme till medans tvätten torkar..

Kommer sova som en stock i natt kan jag berätta hehe nej nu e det dricka upp mitt kaffe så jag inte somnar på tunnelbanan och sen bege mig hemmåt...

Godnatt♥

Natt bloggande...

Sitter på jobbet och jobbar natt börjar bli lite trött nu hehe, tidigare idag var jag hos min kära bettan och niklas och åt god middag och tittade in huset som dom ska bo i ett tag.
Jätte mysigt var det, och självklart myste jag med mini också saknat odjuret..=)

Imorgon är det barnkalas dags då tinas ögonsten Elias har tre års kalas, så alla tanter e bjudna för lite tårta och bus ska dock försöka sova lite innan och tvätta hehe ska bli intressant att hinna allt men kan endå inte sova för mycket då kommer jag inte kunna sova imorgon natt och det behövs ju då det e jobb på lördag.


♥♥When i See your face
There´s not a thing that i would change
cause you´re amazing just the way you are♥♥

Nej nu ska jag kolla Hm lite se om jag hittar nått....

Hoppas ni sover gott mina kära...=)


RSS 2.0