När man behöver skratta lite ;)

haha så jävla bra fortfarande min humor verkligen...


dags för uppdatering kanske?!

På tiden att skriva några rader kanske hehe inte riktigt haft tid med bloggen...

I måndags var vi på Klinik med Harry efersom han visat att han har ont i ryggen, var grymt nervös att det skulle vara illa denna gång.
Men min bebis har en inflamation i korset låter värre än vad det är, och var absolut det ""bästa som kunde hänt så det blir en kur med metacam och blir det inte bättre får vi åka tillbaka.
så är nöjd och håller alla mina tummar och tår att det försvinner nu...


Min Fina kille på solvalla klinik...

Annars har jag sysselsatt mig med jobb,kräftskiva,Mys med älskling,födelsedagsfirande av Jejjan och mys med bettorna....<3
helgen bjuder på jobb så det e inte kul men bara att jobba å nu så man kommer iväg till London i november, så det e grymt värt att jobba när man vet att man ska få göra något skoj liksom.

Nej nu är det Mys i soffan och invänta Efterlyst som börjar idag =)

Later friends....

Beslut,Beslut...

åhh vad mycket som helt plösligt började snurra i mitt huvud, jag insåg precis att kurserna i termin två är större,svårare och jag kommer behöva mer tid...

Jag vred verkligen ut och in på mig själv för att få ihop allt förra terminen jobb 93% plugg 100% Harry, och sen självklart den sociala biten och allt från städa,tvätta och allt sånt som hör till, jag behöver verkligen fundera..
har inte råd att gå ner i timmar på jobbet men det lutar faktiskt åt det hållet utbildningen kommer först, men då måste mina kostnader gå ner eller studielån på en lite summa varje månad men det vet jag inte heller om jag är sugen på...

ÅÅÅÅ alltså säger ju det mitt huvud bokstavligen snurrar jag tror helt enkelt att jag tagit mig lite för mycket vatten över huvudet eller hur man säger, men som sagt måste vrida och vända på allt för det måste gå ihop på något sätt...

Någon som är sugen på att byta liv ett tag???

haha

nej nu åter till mitt natt jobb......

Jag är hemma och Levande...

bara inte haft tid med bloggen då jag kom hem igår ;) och nu e det jobb hela helgen, men har haft en underbar semester kommer mera om den och bilder när jag har tid I Promise ;)


Nu jobb...

Puss

I Morrn är det bye svedala =)

imorgon åker jag mot landet =)

Ha det så bra här hemma allihoppa <3

ses om en vecka...

Puss

En jobb dag kvar..

sen har jag äntligen semester en vecka till och jag hade fått ett nervsammanbrott hehe, så torsdag morgon blir det västervik helt underbart =)

så torsdag sitter jag i skogen i lugn och ro med ett stort glas vin ;)



någon avis?

nej nu är det sängen börjar 07.00 imorrn, men gör inget för jag har semester sen hahaha

Godnatt <3

Kärlek <3

Myser med mina Bettor!


RSS 2.0