vill sova..

fy fan vad jag är trött idag endå har jag sovit i 9 tim, men känner att jag skulle kunna sova hela dagen.
men det går icke e jobb som gäller, i går efter jobbet blev det bio med emma i heron såg the black lady,var faktiskt rätt läskig hoppade till på några ställen haha
morgon blir det träffa bettorna och sen jobba, får även en sov kompis imorr jempis :) vi ska jobba på alexandras bröllop på lördag, ska bli spännande att göra :)
nej nu har jag inte så mycket mer på hjärtat.
puss

I just wanna run away...

Sug uppdatering igen iknow men massa annat att göra, och återigen så vill jag inte skriva ner alla saker som cirkulerar i mitt huvud.

Men jag lever, pluggat mest faktiskt. helgen bjöd på fest med tjejerna och loreen vann HELT sjukt häftigt :)
gårdagen bjöd på en dag med Bettorna <3 Imorrn blir det jobb 07-15.00, hmm som ni kanske märker så är det kanske inte så intressant inlägg men men...
Nu ska jag göra mig i ordning!

Bjuder på två bilder från Lördagen!





Later...

Sorry...

Vet att det är riktigt dålig uppdatering här men haft en massa för mig som plugg och jobb, även umgåtts med mina fina vänner.

Snart åker jag till min mor ska bli grymt skönt att komma bort och bara vara, inga måsten förutom plugg då, även alltid skönt att vara hos mamma kan vara som en zombie utan att hon komenterar.

Annars har jag haft en fantastisk  dag med mina fina Bettor <3 inte träffat dom på flera dagar, så var kanon mysigt :)
Helgen 'är det också inplanerat en massa skoj, fredag blir det en sväng till barkaby med bettorna och sen hem till henne för tjej kväll, Lördag är det Schlager kväll hemma hos Mel :)

Nu sitter jag och lyssnar låtar från the notebook, denna film kan verkligen se den 100000 gånger och gråter lika mycket varje gång den är fantastisk.

Imorrn är det jobb 07.00 som gäller så är hög tid att hoppa i säng :)

Godnatt

Grym är den...



Though the pressure's hard to take, It's the only way I can escape,
It seems a heavy choice to make,
Now I am under...

Grattis Betttiiiisss <3

Grattis min andra halva på din dag, hoppas din dag blir fantastisk imorrn blir det party <3
Du ska veta att mitt liv hade sugit hårt utan dig, du är bäst min älskade bettan.

I LOOOOOVE YOU


Sol och Plugg...

Sitter och pluggar i detta fina väder skulle helst vara ute men det får bli en annan dag, börjar dock bli rätt trött i huvudet så ska plugga nån timme till sen blir det diska och laga mat.
har laddat ner en film också som jag väntat på att den ska släppas, kommer gråta igen haha bara trailern får mig att gråta ;)

ska se denna tänkte ja:



Återkommer senare om den var bra ;)

Later...

Mys kväll med Jempis och Alexandra..

Åkte ut en sväng till alexandra för att fika snacka skit och pussa på Barris, vi har haft det kanon mysigt och skrattat så jag har ont i magen dels åt Jennifer och även åt alexandra :)

Tack tjejer för en kanon kväll <3

Bjuder även på en fin bild då jag och Jempa intog studsmattan, ser ut som en liten köttbulle men det bjuder jag på gillar bilden skarpt endå ;)


Haha snygga vi e ;)


Oj här var det tomt ;)

Så vad har jag haft för mig tro?!

I veckan har jag jobbat och pluggat typ, helgen var kanon Fredag mys med mina bettor blev en sväng i jakan och till Ikea. Sen hem till Bettis för mat och skruva ikea möbler haha med våra tålamod men det slutde ju bra eller hur bettis?
Lördag var det dop för fina Aiden t v-by kyrkan var jätte fint och kul att träffa alla tjejer och andra som man inte träffar så ofta, sen begav jag, mel och Mia hem till Mel och så kom Emelie också.

Vi åt god mat drack och skrattade som fan riktigt roligt hade vi :) sen rullade vi ner till Garbo för att dansa loss och shit vad vi dansade det känns i kroppen idag kan jag berätta, och alkoholen känns också haha så idag är jag inte kaxig ;)

Tack tjejer för en sjukt rolig kväll gör vi om snart <3

Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen blir det bara soffan, trots det fina vädret för idag kunde det fått regna haha

Puss


Helg mys och magsjuka...

Min helg har varit mys fredag V-by med Mia och nikan med barn lite ärende för mammorna och lunch, sen blev det hem till Frida för middag med henne,tessan, mia och prinssesan.
Skit snack och mat dock kände Mia sig dålig =( men det var en kanon dag och kväll <3

Lördag möte jag upp Mel i V-by för lite handling bla annat till en liten dam som fyller år snart ;)
sen hem till Lööwan för god mat och en massa skit snack, och film på det en hel mysig kväll det med.
så tack mina fina för en mys helg <3

Söndag började dock inte lika trevligt mådde lite illa när jag vaknade, och sen var det kört jag spenderade hela min dag och halva natt med att spy och skita.
Feber och huvudvärk på det också alltså trodde på riktigt att jag skulle avlida ett tag, kommer inte ihåg sist jag var så dålig vid magsjuka.

Så dagen och kvällen har spenderats i min soffa med blåbärs soppa och avslagen cola som jag har fått behålla, var ett halleluja moment när jag fick behålla några klunkar vatten vid 04.00 i natt.
Men känner mig bättre men man känner sig endå som man blivit överkörd av en buss 3 gånger typ, trött i hela kroppen och ont i hela halsen och bröstmuskeln förmodligen av allt spyande igår,

Men har precis sett på en film som är rekomenderad att se The Lucky one, det är han som gjort The nootebook och Dear John men denna var inte lika bra som dom andra två.
Men fortfarande grymt bra, men å andra sidan är det svårt att slå dom andra filmerna då jag tycker det är bland dom bästa kärleks filmerna :)



Nu ska jag sussa kudden tänkte jag...

Natti Natti


RSS 2.0