Lördag...

Ja då var det helg och vart e jag jo på jobbet tyvärr, känner mig lite dålig faktiskt har ont i halsen,huvud och öronen hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk det har jag icke tid med eller råd...

Annars fick jag mig ett riktigt gott skratt igår när peter jhide hoppar runt på scenen i idol i nät linne och thigta byxor, och dansar och sjunger till im to sexy for my love haha detta gjorde verkligen min kväll...
Dagen bjöd på mys häng med mina favisar Bettan och Mini..=)

Imorgon är det Middag hos mel ska bli kanon mysigt, jag hoppas dock inte att jag mår sämre imorgon då blir jag fan ledsen....

Puss

höstväder...

Ja det e riktigt höstväder ute idag kallt och ruggigt tycker jag, fast endå rätt mysigt på något sätt mest mysigt är det ju när man kommer hem och kryper ner i soffan med filten och en stor kopp te..=)

var lkedig två dagar var heaven..=) Måndagen blev det en sväng till min barris och ridning och skit snack med Jempan så mysigt...Tisdagen bestod av plocka i ordning lite hemma, tvättning,handla mat men nikan och så blev det en fika med nikan också..=)och en sväng ner till öb med Nikan och Mia för införskaffning av nytt tvättmedel och sköljmedel.
Och igår var det möte på Jobbet 11-14 sen bar det av till Barris och fick även besök i stallet av emma och Kevin så vart massa pussande på honom gulleplutten...<3
sen vart det hem till mitt älskade Greys anatomy och mys med älsklingen..
och dagen bjuder påjobb till 22.00 men sen e jag ledig fredag så underbar vecka, och Söndag är det halloween middag hos Mel med alla mina girls ska bli så trevligt känns som vi inte varit allihoppa på jätte länge....

Stort Grattis till tina med familj till bebisen...=)

Over and out ♥

Äntligen....

Nu är det ca 30 min kvar tills jag äntligen ska få gå hem och sova..=) och vara ledig i två hela dagar vilket efter en arbets vecka på 8 dagar med två dagars dubbelpass känns som himmla riket för mig Underbart!!!!
Ska nog till och med stänga av ljudet i natt så ingen väcker mig imorgon så jag kan sova ut...
 
åååå vad skönt detta ska bli..........♥

Det börjar bli vinter...

Fy vilket väder det är idag höll på att frysa ihjäl när jag gick till tunnelbanan, vill ha sommar igen vet att jag klagar då också att det är för varmt hehe men fan kan väll vara någomstans inte för varmt inte för kallt...
men nu börjar värmen komma tillbaka då jag dricker kaffe otippat va?!
Jag skulle så jävla gärna vilja åka till värmen men tyvärr säger ekonomin ifrån, tänk er att ligga på en varm strand och bara njuta... åå nu vill jag åka!!!



Typ här liksom fy vad det skulle vara underbart lugn och ro...=)


Jag vill ha pengar i massor...

Fy vad segt det e nu vill hem nu till min soffa och dricka te, nu nu vill jag..=)
Jag vill även köpa min matta jag hittat som var slut sist jag var på Rusta, men nu finns den inne e sååå fin.
Men tyvärr säger ekonomin ifrån då min lön sög super hårt kan jag berätta, så nej ingen matta för mig inte.
 
Men visst är den fin?!



Nej nu blir det en kaffe innan jag somnar stående...

Baknings dags..

Hej hallå...

Bakis idag mina kära vänner?! icke jag..=) gick upp vid nio idag och så bar det av till jobbet.
Och nu är det bakning på jobbet som gäller det blir hallon och blåbärs paj det ni, hehe dom älskar att baka här så bara roligt att göra dom glada..=)

  

Gott va?!

Sen är jag lite upprörd på att min bästa vän mini blev skadad igår, var en jävla hund som bet henne det är inte okej skit ägaren sa inget heller så måste krama lite på henne snart och ge nått gått e faktiskt synd om henne...♥

Annars är det jobb till 22 som gäller...

Bye ♥


Fredag...

Ja då lider denna vecka mot helg tyvärr inte ledig dock skulle vara grymt skönt, men nu e det jobb så blir inge helg mys för mig inte.
Får vara med gullig grisarna här i ställe men är ledig måndag och tisdag så då blir det vila och fixa med allt man inte hunnit göra denna vecka.

Dock lite ledsen att jag missar idol ikväll men får försöka se reprisen iställe, och läste i tidningen att alice hoppat av, för hårda krav från tv4 what?! skit tråkigt ju gillade henne skarpt men jag hejar på Geri grymt duktig ju...

Måste dra... Ha en super fredag alla och sup inte för mycket..;)

Kaffe är en underbar drog..=)

Ja fy tusan vad jag är trött idag kroppen vill inte riktigt vakna känner jag, och så självklart har jag träningsvärk från ridningen igår hehe undra när jag ska bli vältränad liksom eller i alla fall lite vältränad?! hehe ja ni bra fråga...
Gårdagen efter jobbet blev det barris som sagt och super mysigt var det som vanligt dock börjar det bli riktigt jävla kallt, hade nästan lust att spänna fast mig under harrys täcke men insåg rätt snabbt att då sitter jag fast hehe ingen bra ide Jessie så det blev frysa helt enkelt.
Och självklart kom Jempis och höll mig sällskap ett tag och självklart lite lektion också, är så fruktansvärt skönt att ha någon på marken som säger vad man gör för fel på ryggen.
Och självklart är det alltid roligt att höra vad som händer i lilla damens liv då det e rätt mycket..;)
Sen var det hem till Greys Anatomy och en kopp te i soffan underbart..=)

Jag har också funderat lite på om jag ska försöka hitta mig tid till att åka till sumpan och boka tid för min tatuering, fick ju ett presentkort på tatuering av mina underbara tjejer...<3
så skulle ju vara kul att göra den snart måste dock erkänna att jag är grymt nervös, inte för att det ska göra ont utan att jag kommer dra bort armen så jag får en ful tatuering.
Hmm jag undrar om dom kan spänna fast armen vad tror ni?

Nej nog om det nu är det dags för en kaffe till...=)




♥Ha en kanon Torsdag mina kära...♥

Tråkig vecka...

Japp min vecka är sugit tråkig, men dock pengar fast jag vet inte riktigt om jag tycker det e värt det endå.
Vill också luncha med girlsen idag känns som jag aldrig har tid att träffa någon, men e bara att inse läget inte mycket att göra åt.

Min Vecka:

Måndag: Jobb 10-22
Tisdag. Jobb 14-20
Onsdag: Jobb: 7-14.30 Sen till barris..=)
Tordag: Jobb: 8-16.30 Sen träna...
Fredag: Jobb: 14-22 Innan jobbet tvätta.
Lördag: Jobb: 12-22
Söndag: Jobb: 8-21.30 

Förstår ni ibland att mina dagar inte räcker till?! jag skulle behöva typ fem timmar per dag till..=)
nej usch tjejer vi måste hitta på nått skoj snart tycker jag, typ bowla,bio ut och äta middag, filmkväll nått håller på att bli tokig av att bara göra samma sak dag in och dag ut så vad tyckt hitta på nått alla någon dag????

Pussssss

min humor e sååå bra..

Japp det finns bilder på mig mina kära vänner som gör mig lycklig hehe det här e några av dom, tro mig det finns ett antal fler mongo bilder på oss.
Jag kan liksom inte sluta skratta åt dom... ehh lite övertrött idag tror jag..;)







 Detta e på mig och min kära vän Mia  i sommras..=)  mycket fint kort hehe

HAHAHA....




Jag vill ha...<3

Alltså dessa skor e ju så söta så jag bara dör...=)
Jag vill ha Jag vill ha nu...



Är dom bara inte det sötaste ni sett?!

Jobb,jobb mera jobb

Japp det känns typ som jag bor på mitt jobb ibland denna vecka är jag ledig noll dagar, jobbar liksom måndag,tisdag,onsdag,torsdag,fredag,lördag och söndag nej jag är inte bitter inte hehe men men det e pengar i alla fall. dock e det grymt tråkigt att man inte kommer ha något socialt liv denna vecka..=(
Helgen bestod av mys lite till mys med älskling såklart..♥ riktigt skönt var det att bara ta det lugnt, glo på tv sova ut och bara vara underbart..=)

Söndag bar det av till sjukhuset med min älskade bettan och kolla hennes lilla tjej, men hjärtat slog så fint där inne så bebisen mådde jätte bra sa sköterskan så det var kanon att höra, kan man andas ut.
Hon sa även att det var en livlig bebis hehe undra om den lilla skönheten fått sin mors humör kanske?!..♥ eller vad tror ni? Helt sjukt att hon kommer om ca tre månader hihi ska bli så kul..=)

Idag var det möte 10-14 och jobb 15.30-22.00 inte så himmla nice men men mina gullegrisar här gör mig faktiskt mindre bitter då dom bara e för hel mysiga..=)

Nej nu är det back to work...
Ha en kanon Måndag mina kära Vänner..♥

...=)...


♥♥♥There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb♥♥♥

snart är det helg..=)

Ja snart mina vänner snart bara imorgon 8-16 kvar på jobb veckan sen e det ledigt två dagar..=)

Igår var jag ute hos min älskade barran och jennifer lurade mig att hoppa med harry, vilket var kanon skoj när min dödsångest släppte och jag insåg att jag inte kommer ramla av hehe så tack jennifer..=)
det var ett tag sen jag hoppade liksom så det var lite obehagligt först, men nu e jag grymt stolt över mig själv och självklart över min älskade häst som är så duktig på att hoppa..♥

Sen bar det hem till duschen och Greys anatomy som var så fruktansvärt fint igår ligger och gråter som en treåring hehe undrar lite när jag blev så känslosam känns som jag gråter till det mesta nu för tiden Kärleksfilmer,Greys och biggest loser japp jag får helt enkelt acceptera att jag är en liten fjant..;)

Nu sitter jag här och vill bara gå hem från mitt älskade jobb, men inte förns 22.00....

Men tänkte avsluta detta inlägg med ett stort Grattis Till Min kära Jempa Som fyller myndig idag...♥

♥Stort Grattis Kära Jennifer Nu e du äntligen Myndig...♥



Höres...♥

Ja då e det söndag!!!

Kollade precis cdon e grymt långt kvar tills ♥Eclipse♥ har Premiär på dvd 3/12 suck skulle verkligen vilja se den nu,tror jag hamnat i kärleksfilms träsket igen hehe..
Och sex and the city 2 har Premiär 3/11 så det e ju lite närmare i alla fall.


"Eclipse"

idag har vi bakat bullar till våra sötnosar här på jobbet dom vart jätte glada vi har även dansat hehe, annars är jag sjukt trött inte sovit så jätte bra i helegn men får ta igen det imorgon och ta sovmorgon..=)

Jag längtar redan till löning och det är jätte långt kvar hehe, jag måste köpa vinterskor också när lönen kommer det börjar ju blir fruktansvärt kallt.
nej usch nu håller jag på att somna måste dricka kaffe...

Later...


The Vocie gör mig glad..=)

Hehe ja i morse när jag åkte till jobbet klockan är sex lite lätt grinig och det är kallt, men då sätter jag på radion på mobilen The vocie och sitter och skrattar för mig själv då dom bara är för bra..=)
hehe man kan anmäla sina kompisar till blåsning med The vocie så det var en tjej som blev riktigt blåst, hon gillar tydligen stora mörka killar som har stor K-K hehe så dom spelade en sån och snackade om gangbang och massa snuskigheter.
Och hon bara -ja men asolut det låter trevligt, ja visst kan vi träffas ja jag gillar bli smiskad haha fy fan vad det var roligt.

Annars har veckan varit jobb,jobb och barri barran..<3

Och igår var jag hos Mia som hade varit på ultraljud som filmas fy vad häftigt att se, och det är en TJEJ....♥
så nu e det shopping dags rosa grejer underbart..

Japp min älskade vän snart kommer det en lite mini Mia..=) är så glad för din skull, det kommer bli världens vackraste tjej..♥

Helgen blir det inte mycket då det e jobb hela helgen tyvärr..=( men dock ikväll är det Ps I love you, kl: Nio det är en av mina absoluta favorit filmer så då blir det gråta...hehe

Nej nu e kaffe pausen slut...

Bara Älskar denna Låt...

Regina Spektor-Samson

♥You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you First
Beneath the star came falling on our heads
But there just told light, there just told light.♥


Whats up??!!!!

Underbara måndag e här då, Lördagen var kanon god mat,drinkar, presenter och massa snack.
Efter blev det utgång med Mel, natta och Gabby....
Kvällen kan förklaras så här: Halvnakna karlar, rosa boa, Slager musik, jävligt bra stämning, killar som e utkläda till tjejer hehe vart tror ni vi var?

Ja självklart var vi på gay bar...=) grymt kul hade jag där, kvällens höjdpunkt var när Mel blev uppragad av en transvestit...haha fy fan vad jag skrattade... riktigt lyckad kväll var.

Tack tjejer för fina presenterna och en rolig kväll...<3

återkommer kanske senare med lite mer skit snack...

PÖSS


..PARTY.=)

Japp idag e det party..=) min 25 års fest i loveee it...
återkommer med mera imorgon mina kära...

Puss <3

RSS 2.0