Jobba natt...

Ja mina kära nu ska jag slänga på mig lite kläder ta en cigg dricka upp kaffet sen är det dags att bege mig , blir natt jobb idag medn dock inte så synd om mig har precis laddat ner tre filmer som jag ska se i natt tänkte jag.
två har jag dock redan sett men kunde inte hålla mig då dom är såååå bra..=)

så dom här ska jag njuta av i natt med kaffe och clementiner hade jag tänkt.

   

Sovgott mina vänner...♥

Hmm färga håret eller inte?!

Ja nu blir jag lite sugen på att färga håret bara för jag la upp lite bilder då jag var brunhårig..
Hmm vad tycker ni blondt eller brunt?


 

Bilder...

Ja här är lite bilder är inte nya och är en blandning...

Mias Land:

  

 

Party med mina tjejer...

       

   

Finns massa fler men får räcka för idag orkar inte lägga ut mer..;)
Plus att jag har en massa på min kamera som jag självklart lyckats tappa bort kamera sladden till, får bli en uppdatering på bilder senare...




Äntligen fungerar internet...=)

YES äntligen fungerar internet efter mycket irritation och frustation och samtal till comhem så fungerar det ÄNTLIGEN!!!! hehe pratade med världens bästa på comhem som guidade mig igenom detta då mitt trådlösa nätverkskort i datan inte verkar fungera.
men som tur är så fungerar det på med antennen, men men nog pratat om det vad har jag haft för mig då?!
jo helgen var kanon lugn fredag jobb 7-17 sen hem till idol och somna som en stock efter det kan jag berätta helt slut var jag hehe, lördag var det fika med mina tjejer och kollade lite i v-by, sen blev det film mys med bettan kanon mysigt..=) Söndag var det till min älskade barris och mys med älsklingen och såg beck en kanon helg helt enkelt.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat då jag inte ätit än gick upp 07.30 åtta kom comhem sen dess har jag suttit med berdbandet, så kanske jag ska försöka sova lite då jag ska jobba natt idag.
så det lär ju bli grymt med kaffe för min del i natt hehe

nej nu ska jag fixa kaffe och kolla igenom mina bilder och om jag orkar slänga upp lite pics som ni nog inte sett..=)

PÖSS

Sov mys hos mor min..=)

Japp ikväll blir det sova hos mor min då jag ska vara på jobbet halv sju imorgon bitti fy fan alltså, och nu e det bara två dagar kvar till lönen äntligen kommer..=)
Pratade precis med min vän jennie och det kanske blir utgång på fredag lovley, hålla tummarna att det går skulle vara riktigt nice att gå ut och dansa av sig lite..=)


Gamal bild på mig och Jennie...

Nej nu blir det work..

Later..♥


Ja då var det söndag...

Godkväll..

dagen har bara sprungit iväg idag känns det som med är grymt trött nu, eller fick en riktig trötthets svaka vid sex då hade jag typ suttit på arslet 5-10 min sen nio i morse har varit full rulle på jobbet idag men nu e det inte långt kvar..=) men rätt skönt endå när dagen går fort även fast man blir helt slut, men förhoppningsviss somnar jag som ett litet barn när jag kommer hem.

Gårdagen var det middag hemma  hos mor min med bror min och Jan (banan), alltid lika god mat och många skratt mest år Jan som svär hela tiden på svensk/Danska och jag kan inte låta bli att härma honom hehe
och så retas han med mamma vilket också är kul, en trevlig familje middag så lyckat.
Sen bar det hem och tittade på HeartBreak Hotel med Helena bergström och Maria Lindqvist, typ sett den tio gånger men total älskar den e så rolig varje gång så ni som inte sett den måste se den omgående...=)


Hehe så bäst..

Ha en super kväll alla mina kära...♥

snart drar jag....

Japp snart drar jag från jobbet eller mitt andra hem som jag kallar det nu för tiden, är 25 min kvar sen är det middag hos mor min sen hem och sussa sängen.
det här med sova e inte riktigt min grej just nu förstår ni jag somnar liksom inte riktigt, men men det ska jag försöka ändra på nu det ska bli mer träning på schemat så kanske man blir lite piggare..=)

nej nu e det jobb och sen middag..=)

Puss♥

Vintertider...

Jag nu är det bara att inse att det är vinter e kallt mörkt och ruggigt så det är väll bara att inse att vinter nu, men men det går förhoppningsviss bort fort..=)
Gårdagen blev det en kvällskaffe med jejjan och greys anatomy självklart var mysigt som vanligt, Morgon dagen är det barri bus som gäller måste pussa på honom då han nu e skadad mammas bebis inget allvarligt hoppas jag men endå synd om honom.

Helgen är det jobb lördag: 7-16 sen är det middag hos mor min med bror ska bli mycket trevligt, och söndag är det jobb 9-21.30. (suck)

Nej nu e det jobb som gäller
Later friends♥

Detta väder...

Det e såå tråkigt bara regnar och e grått och kallt fy vad det e tråkigt blir lite små deppig faktiskt, men men e ju så varje år så bara gilla läget och längta efter sommaren...
Dagen har bjudit på jobb eller gör fortfarande faktiskt slutar inte förns 21.30 ikväll så e en ´stund kvar, dock har dagen bara sprungit iväg känns som jag precis gick upp typ så det är ju skönt.

Idag var det bettan sista dag på jobbet JIPPI, så glad för hennes skull att hon nu kan andas och bara ta hand om sig själv och slippa ta mera skit från det där stället...
Hade du inte varit gravid kunde vi skålat med Skumpa hehe men får bli när skönheten kommit ut i ställe.

Veckan är full späckad med jobb och annat så kommer nog vara rätt trött när denna vecka e slut hehe men det e pengar som tickar in förhoppningsviss, då det behövs kan jag berätta då det känns som lönen bara försvinner så fort det kommer in på kontot.

Lördagen var kanon trevlig hemma hos jejjan god mat och massa snack, och även tittande på tv då det var pensionärs jävlar var roligt som fan haha... Tack tjejer gör vi om snart..♥

Later Friends...♥


Jag vill ha Eclips nu...<3

ååå jag vill ha den nu e på riktigt twilight humör...


(Citat från new moon)

Det e så vackert skulle kunna börja gråta nu hehe fjanten is back...;)

Farsdag..<3

Grattis på Farsdag min älskade far...♥




Älskar dig...♥

Lördags mys...

Japp idag är jag faktiskt social på riktigt länge, sitter hemma hos bettan och hänger snart ska vi bege oss mot jejjan för middag och skit snack.
riktigt skönt att göra något för en gång skull då det känns som en evighet sen jag gjorde nått, så ska bli hel nice.
gårdagen och hela veckan har det varit jobb endast jobb, men efter jobbet så var jag hos min bebis barris så det var hel mysigt sååå duktig som vanligt e så kul att se hans framsteg som bara blir bättre och bättre ååå e så stolt och glad. jag har världens bästa häst...=)

Kollar även på en dokumentär från bulgariens barnhem fy fan vad hemskt den var otroligt vidrigt att det får gå till som det tydligen gör i bulgarien, man blir riktigt förbannad alltså nej usch.

Nej nu e det dags för att röra på oss...

Puss på er♥

I min bitterhet...

Ja fy igår kväll var jag riktigt bitter, kände att det kom krypande lite under dagen och sen sa det pang trött på precis allting och utan anledning inget hade hänt.
Utan hade bara en sån där riktig dålig dag grinig,sur allt irriterade mig ville inte prata med någon utan ville helst av allt bara gå hem och dra täcket över huvudet.
Men icke blev jobb till 9 så fick gå lite tidigare så det var skönt, ringer bettan och beklagar mig över min ruttna dag och som vanligt förstår hon och blir bitter tillsammans med mig så jag börjar skratta åt henne är helt underbart att hon alltid får mig att skratta...det kallar jag en riktig vän...♥♥

Jag vill ju inte påstå att mitt humör e mycket bättre idag hehe men i alla fall lite bättre än igår, jag tror faktiskt att jag behöver supa mig full var grymt länge sen faktiskt.
eller så kanske jag börjar få pms eller så är det helt enkelt några dåliga dagar man kan få, jag behöver göra något riktigt roligt inte gå i samma mönster som jag gör dag in och dag ut.

Nej nu e det färdig gnällt och dags att jobba igen....


Ge mig Money....

Im back...=) legat sjuk i några dagar riktig jobbig förkylning kan jag berätta för er..=( men nu e jag tillbaka i verkligheten eller egentligen från tordagen kan man säga, men nu e det lite hosta och snor kvar sen e jag 100 igen..=)

Tordagen bjöd på stallet mycket mysigt var det, och mitt älskade odjur var duktig som vanligt, jennifer höll lektion som vanligt..♥ visade lite saker som hennes kompis lärt henne som fungerade kanon på honom.
Hoppade även lite hinder börjar nästan komma över "Jag är gamal och kommer bryta alla ben i kroppen om jag ramlar av" ångesten hehe
Nej ska nog försöka hoppa ett hinder nästan varje gång jag rider e grym träning för balansen, och självklart bra för barran...

Jag vill för övrigt ha pengar har ett fruktansvärt sug att handla grejer och då menar jag typ allt kläder,parfym,skor,smink grejer hem ja typ allt vill jag handla..=)
Och är grymt avensjuk på bettan som ska till ullared bara vill följa med men tyvärr e det bara att inse att det inte går, riktigt ledsen e jag faktiskt på riktigt jag har velat åka ditt jätte länge men men det kommer flera turer förhoppningsviss.

Min Underbara helg består av JOBB...
Fredag: 14-21.30
Lördag: 9-21.30
Söndag: 12-21.30

Nej nu har jag faktiskt inget mer att skriva..;)

Puss ♥


RSS 2.0