Jessie dag..<3

Idag e det ingen vanlig dag för det e jessies födelsedag hurra hurra hurra..=)
var bara tvungen att skriva ett Grattis inlägg till mig själv...hehe
så e idag e det bara min dag alldelles egna dag...=).. I Love it...

Tack snälla mina älskade vänner för gratulationerna
I love you Girls...<3


...<3

Idag går alla mina tankar och kärlek till min älskade pojkvän och hans familj jag håller mina tummar att allt blir bra...

Älskling vet inte men kan tänka mig din oro och förstå hur ledsen och arg du är...
Glöm ALDRIG bort att jag finns här...Jag älskar dig..<3





......

  • Trött på människor som är griniga, otrevliga och bittra människor som inte kan bete sig.
  • Trött på att saker inte bara kan gå bra någon jävla gång.
  • Trött på att människor i detta land är så fruktansvärt fega.
  • Trött på att bo här då vårat land håller på att förfalla, och vi bara tittar på och inte gör något åt skiten.
  • Trött på att man minsan inte får tycka och tänka högt, men det e de slut med nu jag kommer säga och tycka vad fan jag vill gillar folk inte läget så kan ni DRA ÅT HELVETE kommer inte vara tyst längre.
  • Trött på falska människor.
  • Trött på folk som inte tar ansvar.
  • Trött på folk som inte jobbar utan sitter hemma på sina feta arslen och lever på MINA skattepengar.
  • Trött på att folk är så fruktansvärt egoistiska.

    Japp idag är jag en riktigt jävla förbannad på precis allt och det tänker jag fortsätta vara, idag ska man inte bråka med mig....


Vad händer?!

Dags för lite uppdatering kanske?!
har faktiskt lite å berätta:
I torsdag när jag åkte hem från stallet hände något mycket märkligt, jag står i bromma plan och pratar med bettan och hör hur någon börjar skrika tänker typ alkis?! men icke det är en galen kines.
Helt plötsligt spottar han en tjej i ansiktet som blir förbannad och spottar tillbaka, då börjar han slå henne med sin ryggsäck och putar in henne i väggen och börjar sparka på henne.
Jag kände bara vad fan e det som händer jag och en annan tjej reagerar och går ditt för att få honom att sluta, då hoppar han på den andra tjejen men som lyckas slå tillbaka och han flyttar på sig men fortsätter skrika f-tta osv fina svordomar.
Vänder mig då om för att se vad dom fyra VUXNA killarna som stod breve mig typ innan kinesen kom är?! jo dom har gått in och gömt sig vid dörrarna in/ut till perongen, är detta ett skämt tänker jag för mig själv fega jävlar ni borde skämmas!!!!
För mig e det en självklarhet att agera i såna här situationer men tydligen inte för många andra, och att två tjejer vågar agera med inte fyra vuxna män är för mig ett skämt.
Så det e helt enkelt så att man kan inte själv räkna med att folk reagerar och hjälper när något händer..PINSAMT....

Men till trevligare saker igår var jag och min kära bettan på dagskryssning och det var super mysigt att komma iväg bara för en dag, dock funderar jag starkt på var dom hittat sina band dom här "sångarna" var nog bland det värsta och pinsamaste jag sett på länge hehe
och dom hade höjt taxfree från sist jag var tyckte jag inte lika billigt längre...=( men som sagt kanon att komma iväg ett tag och få skratta lite..

Annars bestod veckan av Jobb och harry som har varit en drömhäst att rida den här veckan I LOVE IT...=)

Puss


Jag blir så glad....

Japp i onsdag efter jobbet var jag i stallet hos min älskade barran, blev ett ridpass på ca 2tim och det gick så fruktansvärt bra kändes som vi bara gled fram..=)
När jag då ser tillbaka hur han var när jag precis köpte honom mot nu e det otroligt att detta e samma häst, han har blivit så fruktansvärt lugn och duktig och det går att jobba hästen och se resultat och utan att låta självkär nu så har jag blivit så mycket bättre själv känner jag vi e liksom vänner inte osams som vi var 8 av 10 gånger förut.
Nej det e så roligt så jag skulle kunna skriva 4 sidor om bara hans utveckling och framsteg..=)
Men ska avsluta med att tacka Jennifer för allt jobb du lagt ner på harry mycket av det harry e idag har du gjort så bra jobbat gumman...<3



Annars igår var det fika med nikan en snabbis och sen middag med jejjan, och självklart massa prat och idol hehe vissa e så fruktansvärt pinsama så jag vågar knappt titta haha.
helgen bjuder på jobb och jobb Idag:14-22 Lördag:12-21.30 Söndag: 8-16
så blir det försöka hinna stallet på söndag också då min stackars jennifer e sjuk stackarn..=(

Just det min och Mias dagskryssning e bokat blir nästa lördag..=) ska bli riktigt nice att åka iväg och bara vara, och självklart köpa cigg och sprit...hehe that i like!!!

Later Friends...♥

Hemma igen...

Hej Hallo!!!

Hemma igen eller kom igentligen hem söndag kväll efter en kanon mysig helg på landet, vi har plockat svamp ätit god mat och bara myst. tack snälla älskling för en kanon helg på landet..♥ gör vi om snart igen..=)
fick även för tidig 25 års present av min mormor fick pengar och mjukisdräkt tack snälla mormor, och mysigt att träffas då det blir alldelles för sällan eftersom min mormor bort i västervik. Men ska försöka åka ner någon helg själv till mormor och bara mysa lite med henne, och även träffa resten av min släkt på mammas sida då dom flesta bor i västervik.
Såg även en orm på landet igen skrek som fan och mamma bara skratta åt mig, förstår inte riktigt vad dessa djur har i mot mig låt mig vara liksom jag gillar inte er haha...

Min kära bror e hemma igen så igår vart det kaffe med honom och sen jobb 15.30-22, alltid lika mysigt att träffa min bror speciellt när han varit borta så länge som han varit så vart massa snack..=)
dagen idag består av jobb 14-20 ska även ringa wallwnstam för nu börjar jag bli riktigt trött på denna jävla städare, som smäller sönder hela jävla porten när han städar kl:07.30 nu får det vara nog!!!!!
återkommer med vad dom sa....

Avslutar med några kort från landet, dock tagna för två år sen...

 

nej time to work my dear Friends♥


RSS 2.0