Boring....

Hej hallå!!

sitter på jobbet och tråkar har blivit lite för mycket jobb för mig u känner jag, känns ungefär som jag bor här men e till nio idag så e bara att bita ihop.

vad har kära jessie haft för sig då?!

Jo jobbat måndag,tisdag,onsdag, fredag,lördag och söndag hehe det kallar jag mycket fy fan vad tråkigt.

men torsdagens ledighet blev det harry barry mycket mysigt..=) och på kvällen blev det troja med älsklingen, fy fan vad bra den filmen e..=)

annars e det som sagt bara jobb som varit mitt liv för tillfället, men imorgon börjar jag fyra min mor kanske skulle titta förbi jag hoppas det då jag inte sett henne på ett tag I miss U...♥

nej det blev bara lite skriveri idag måste upp och jobba igen..

Bye bye


E detta ett skämt?!

alltså nu e melodifestivalen över och åter igen e jag fruktansvärt upprörd som vanligt, alltså vill sverige att vi ska förlora och få kvala in igen eller?! vad fan e detta?!

jätte fin låt i ett annat sammanhang inte i detta sammanhang det e ett skämt som vanligt, vi kanske ska pröva och skicka något bidrag som kankse har någon chans att komma någonstans....
men men funderar på om jag  kanske ska bli jury iställe, om vi hade skickat det bidraget som vi här hemma hade sagt skulle vidare hade vi VUNNIT!!!!!!!!!!!!

Puss

Bilder

kollat på bilder på jejjans data och hittade massa gamla bilder här e några:





















This is we...=)..♥

Melodifestivalen med girlsen...=)

Godkväll!!!

Sitter hemma hos jejjan och laddar inför melodifestivalen tittar på jejjan och annika när dom lagar mat, själv sitter jag och bloggar..=)

Förra helgen var det firande av nicole som fyllde 25 år vart en mycket trevlig fest på engelska amassaden, var dock sjukt förkyld så vart inte mycket festande för mig.
men kvällen var lyckad och nicole verkade jätte nöjd,vart många goda skratt åt girlsen.

söndag vaknade jag med en mycket kraftigare förkylning än den redan var dagen innan, pallade mitt arsle till jobbet och efter några timmar hamnade jag i soffan i fika rummet skakade och kokade av feber.
när jag inte då fick gå hem började jag gråta fy fan vad jag mådde dåligt, men efter ett tag fick jag äntligen gå.
det bar av till bromma akuten och svaret blev luftrörskattar (tror det stavas så) en fet flaska host medicin, och order om vila och alvedon.

så veckan har varit vila för mig och fredag jobb 10-19, fredags kvällen blev mys med patrik film och soffan en perfekt fredags kväll och idag melodifestivalen en mycket trevlig helg helt enkelt e vad det kommer bli.

nej nu ska jag vara social med tjejerna och kanske ta mig ett glas vin..;)

Puss

Rätt på arslet..=)

hej hej!!

blir snabb bloggande idag då min lunch snart e slut, men måste blogga om detta hehe

Jag var straessad till jobbet som vanligt i morse ut med påsar med kläder och väska, och min frukost i högsta hugg.

små springer lite och precis efter min port innan tunneln e det is halt så ja jessie halkar, det var en riktig sån där halkning rätt på arslet och benen rätt upp i luften fy fan vad ont det gjorde.

ligger och funderar lite och tänker gud vad skönt att ingen såg nått men icke då kommer det en joggare springade, och säger -gud hur gick det detta var liksom kvart över sju i morse vem e ute då en lördag.

så jag reser mig upp lite generad och säger- tack det gick bra och skyndade mig snabbt där i från hehe

nej nu måste jag upp och jobba, men ska bli kul ikväll kan dock inte säga vad som händer då det e hemligt..;)

Puss


shuuuuuuuu

Hejsan hoppsan..=)

sitter med en kopp kaffe hemma hos bettan och hänger snart bär det av till jobbet blir härliga 16-21 idag, och ett extra pass imorgon 7-16 behöver ju pengar så e bara att jobba.
kommer även börja räkna ner dagarna nu till vi åker till paradiset, inte så långt kvar nu bettan..=)
det ska bli så skönt att vara i solen då jag just nu känner mig som ett lik, man ser så fruktansvärt sliten ut när man e blek det får bli en trip till solariumet i veckan.

annars blir det nog en bio i veckan med bettan ska se alice i underlandet ska bli trevligt få ut stumpan på nått roligt, och det bästa man ska ha sånna där 3d glasögon hehe fan vad läckert..=)
ska nog fotografera ska ni se bild bevis..;)

Nej nu ska jag dricka upp kaffet och bege mig mot the work...

PUSS


RSS 2.0