LÅNG dag...

Klockan ringde som sagt klockan 05.00 efter en mindre rolig natt med ca 2 tim sömn, var det bara att upp och hoppa och bege sig mot jobbet.
Jobbade till 15.00 men blev kvar lite extra på jobbet för fix med mitt schema, sen en snabbis in i kista gallerian och sedan till City Gross för handling av lite mat.

blir väll klar efter en si sådär två timmar och åkte hem, står och packar upp och ser att jag glömt saker som vanligt säger det jag är FÖRVIRRAD. Haha men å andra sidan e mitt huvud helt någon annanstans full med sådär massa tankar, men nu är det mat i kyl och frys ska bara beställa mitt pulver som jag nu äter oftast till frukost men ska äta det till lunch också hade jag tänkt =)

nu ska jag ta mig en kopp te och mysa ner mig i soffan ;)



städ dag!

Vaknade med huvudvärk, men efter några värktabletter försvann den =)

Så det blev ta tag i hemmet så med Adele på högsta volym och trasan i högsta hugg, eftertädet blev det en dusch och mat lagning på det.
Så nu sitter jag i soffan och är sjukt mätt, resten av kvällen blir det tv är ju desperata ;)
Sen blir det försöka sova tidigt då klockan ringer 05.00 imorgon för att åka och jobba...


Puss


Mys med bästa Barris <3

Dagen/kvällen var kanon mysig var en snabbis och lämnade paper på jobbet sen förbi Mel på jobbet för en cigg och lite snack, sen kom jennifer och hämta mig då alexandra bjudit ut oss på middag och lite hjälp med harry.
Så bar ut till arlanda och pussa på min fina älskling och lite tips till alexandra, sen god middag med kaffe och en massa snack.
Var jätte trevligt Alexandra är sjukt trevlig och känns som vi kännt henne i typ ett år eller nått inte 4 veckor i alla fall, hon är en som jag liksom typ underbar e hon ;) och alltid lika roligt att träffa jempis såklart <3

Och bara se Barris fick mig på bättre humör och hoppa upp på honom ååå min plutt saknar honom, men när jag ser hur bra han har hos alexandra och hur mycket kärlek hon ger honom vet jag att jag gjort rätt.

så nu avslutar jag denna bra dag med att krypa i säng till Sex and the city.

Natti Natti ;)



veckan slut..

Nu e åter en vecka slut går fort i bland, jobbat idag helt slut efter jobbat ons-söndag.
filmen jag såg i går var bra så rekomenderas att se spännande som fan, ladat ner Red eye också ska se den imorgon kväll tänkte jag.

Imorrn blir det  ett ärende och sen plugga på hög nivå så man inte kommer efter ;)

inte så mycket att skriva egentligen men ville lämna några rader till er mina läsare, som jag e jätte nyfiken på vilka ni är? kan gissa några men resten ingen anning så vilka är ni? vågar ni svara på det? ;)

Nej nu är det hög tid att sussa kudden med min trogna säng partner och min andra halva Skorpan såklart <3


Min fina <3


Film dags ;)

Hemma efter jobbat 09-20.00 idag fixat lite hemma en dusch på det och nu laddat med en kopp te, och ska se denna skräckis såklart se om jag kan sova sen haha
Älskar amanda seyfrieds filmer dom jag sett så jag tror denna kommer vara bra, okej ljusen tända, då kör vi ;)



Gör en god gärning gott folk!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
© UNICEF/Asselin
UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten 

Jag lever..

Bara haft mycket att göra och då blir det lite tomt här har jag märkt ;)

I tisdags kväll så ringde alexandra (Harrys foderägare) och sa att harry hoppar på tre ben och hon undra om jag och jempis kunde komma ut, så vi slängde oss i bilen ut till arlanda.
Kommer dit och min älskade barris hoppar på tre ben gör ont i hela mig att se honom ha ont, men vi kollade foten och konstaterade ganska snabbt att det ser ut som en hovböld.
Hovslagaren kunde tyvärr inte komma förns dagen efter på morgonen så det var bara att avvakta, blev lite kaffe med alexandra och pepp talk till varandra att det blir bra och e en hovböld.
Kom hem klockan halv ett helt slut och upp och hoppa klocken 05.00 fy fan vad det tog imot, men onsdagen och tordagen har beståt av jobb.

Harry hade en liten hovböld och förmodligen är det inte en till längre in i hoven så hålla tummarna att han blir bättre nu, så det inte e en till längre in i hoven mammas plutt usch tycker så synd om honom.
Ni som undrar och inte vet vad en hovböld är så går det att gemföra med att vi klämer våran nagel får en blohblåsa under och trycket gör sjukt ont, på människor gör man håll på nageln för att minska trycket och smärtan.
På en häst tar man bort skon och skalar/skär av en bit av hoven tills man hittar som ett sreck blått i hoven som ett blåmärke, och petar håll ut kommer blod och var.
Efter det får hästen gå barfota och det brukar bli bättre efter att par dagar, haha kanske inte den bästa förklaringen men e så jag skulle förklara det.

annars e det inte mycket nytt i mitt liv, sitter i soffan efter en hård arbetsdag och ska hoppa i säng alldelles strax för att sova...

Puss

Fy fan vad jag är trött...

Kan knappt hålla ögonen öppna liksom och vad e klockan typ 10 över sju haha, kan vara mitt pluggande till ett i natt som spökar, men nu är tentan gjord kändes sådär så nu är det bara att hålla tummarna.
Fick tillbaka omdömen på mina uppsatser och det stod bra jobbat =) så nu e det bara och vänta, så se om jag klarade provet och vad slutbetyget blir.

Efter provet så åkte jag och träffade upp mina bettisar åkte hem till dom och drack kaffe i solen och pratade skit, var en fantastisk dag med finaste <3
när jag endå var där ute så bestämde jag mig för att åka förbi Willys för att handla lite så blev in där, älskar att det e så billigt där så nu har man lite mer mat i kylen ;)

och nu har jag äntligen slagit ner mitt arsle i soffan och här kommer jag ligga kvar och inte röra ett finger, resten av kvällen så det så!


Söndag

Jäklar denna helg gick fort =(

Gårdagen spederades genom att plugga på dagen sen över till mina Bettor men Mel och emelie för middag, massa skratt och prat och bara mys i soffan en fantastisk Lördag kväll med min fina <3

Dagen har jag fixat i min klädkammare lite sen har jag bara PLUGGAT och PLUGAT helt snurrig av all info, imorrn är det tenta sjukt nervös.

Detta kan nog ha blivit ett riktigt tråkigt inlägg haha men e det som hänt och inte riktigt tid att skriva mer, nu e det plugga lite till sen sova klockan 09.00 imorrn smäller det wish me luck ;)

Dust in the wind...



I close my eyes, only for a moment, and the moments gone
All my dreams pass before my eyes, a curiosity....

Fredags myset = med kaffe och pluggande!

Redan helg och fredagen har jag gjort följande tvättstugan med pluggande, sen blev det en tripp ner till Öb för lite handling.
Väll hemma efter gått i i regn frusen och blöt så tog jag tag i sortera och vika tvätt lite mat i magen, och sen har jag suttit och pluggat hela kvällen.
Helt slut i huvudet haha men nu ger jag upp för idag och ska kolla lite tv sen sovvvvaaaa =)


Såhär mysigt har jag haft det på min fredag kväll ;)


Dagarna springer iväg..

Det går undan nu dagarna springer iväg...

Tisadag: vart det pluggande och middag med Nicole med familj =)
Onsdag: Blev det tvättstugan, pluggande och sen ut till arlanda för en besiktning på harry, den gick helt ok dock haltade han vänster fram men vetrinären trodde det berode på att han var ny skodd på då han fick tapp sko på vänster fram. Så flörmodligen bara öm i hoven, men han ska göra ett nytt böj prov på honom om 14 dagar annars var allt ua (utan anmärkning).

Idag blev det jobb 13-21.00 hade då möte med min Chef om att gå ner till tim anställd i ställe då jag vill kunna satsa på studierna 100 %, plus att som ni kanske har förstått har jag inte mått prima senaste tiden inget jag orkar gå in på nu utan kort och gott gick jag in i väggen blev utbränd och deprimerad av olika skäl.
Jag tog på mig för mycket, men det viktiga är att jag försöker lära mig ta en dag i taget.

Nu sitter jag på jobbet väntar på att gå hem snart....

Benjamin Button

Precis sett klart filmen Benjamin Button hade inte sett den tidigare, men jag tyckte den var bra dock rätt lång så man är lite trött i ögonen ;)

Dagen till ära har spenderats hemma med min vidriga förkylning som inte vill släppa, pallade mig dock ut för boka tvättstuga och en promenad upp till v-by för att handla lite.
Annars har det blivit pluggande lite pillande på hemmet.....

Har ju också kollat klart på sista säsongen av one tree hill så vad ska jag titta på nu för serie då, några tips?


Sjukt bra är han!

Godnatt...

städ dag!

Idag blev det en städ dag tog tag i mitt kök blev skura skåp, kakel,bänkar,kylskåp och diska fy fan vilken tid det tog men det var de värt, så imorgon blir det damsuga och skura golven.
och ta mig till tvättsugan och boka tvätt tid, hann även med att plugga lite också idag så det känns som det varit en ta tag i saker dag.

Nu ligger jag helt slut på soffan med en kopp te och kollar tv och det tänker jag fortsätta med sen sleepppp ;)


Påsk mys hos bror..

Påsken har spenderats hemma hos min bror för middag skit snack och film tittande var kanon mysigt som vanligt med min bror =) Tack för en ikväll bror min <3

också lyssnat på massa bra musik då min bror har grymt bra musik smak, fick över några nya låtar på mobilen en av dom vi lyssna på var denna sjuk vacker:


Fin va?

Nej nu ska snor lisa hoppa i säng, förkylningen blir bara värre och värre FAN inte tid att bli sjuk.

Godnatt...

Now you just somebody that i used to know....

Vad fan hände med våren snö IGEN hallå!!!??? ge mig vår.

Gårdagen var jag barnvakt åt världens finaste prinssesa Milia såklart =)
vi hälsade på tant Mel och åt lunch i kista sen tog vi en tripp runt och kollade lite, en underbar dag med goaste unge längtar tills nästa gång jag får vara barnvakt <3

Sen åkte jag hem till Moa för middag och massa skit snack och film mys Lovley, blev dock rätt chockad över en sak men jag resonerar så här då vet jag var du står.

Dagen har börjat med kaffe och plugg ska träffa Lööwan senare för lite skit snack och uppdateringar, så det känns som det blir en bra fredag.


En bra dag...

Idag har det varit en bra dag såna gillar jag =)

Började morgonen med sovmorgon sen in till stan för att hämta ut min tvättbricka då jag lyckats tappa den IGEN, sen förbi min bror på jobbet för lunch och lite skit snack vi passade också på att boka in påsk dejt nice.

Sen bar det vidare hem till Moa för middag och tjej snack med henne och hennes fina vän Maja, vart riktigt terapi prat och allt mellan himmel och jord var riktigt mysigt det gör vi om snart ;)

Och nu har jag duschat och ska hoppa i säng, morgon dagen blir det möta mina bettor då Bettan ska på arbetsinterjuv, och ska passa skrutti medans hon är där. sen blir det hem till dom för mys och övernattning då jag ska vara barnvakt på torsdag medans Bettis prov jobbar, så det ser jag fram i mot ett helt dygn med mina fina <3

Nej nu e det hög tid för sängen så man orkar morgon dagen också! Natti Natti

....


Ny vecka...

Ja då var det ny vecka igen...

helgen bjöd på mycket känslor, som sagt lämnade vi harry hos sin nya foderägare i Lördags allt gick jätte bra han kommer få det toppen där tror jag.
Alexandra som hon heter är jätte trevlig och känns som man kan prata med henne om det mesta, och det e landet med fina hagar och skog så nej det känns helt rätt =)

Sen efter vi lämnat harry blev det åka till Mia och hjälpa henne med packa upp i nya lägenheten, är en jätte fin lägenhet med uteplats sååå avis.
vart en hel kväll med mina tjejer <3

Söndagen vaknade jag 10.00 så vart sovmorgon jätte skönt, sen hämtade Mel mig för en sväng till Ikea då hon skulle köpa nya köks gardiner och lite annat smått och gott.
efter åkte vi hem till henne och åt sunday dinner och kollade film kanon mysigt =)

Och dagen till ära har börjat med pillande hemma och en kopp kaffe ska plugga lite och så får vi se vad dagen har att erbjuda, om det bara blir hemma idag eller om man ska göra nått återstår att se helt enkelt!


RSS 2.0