Skit Förkylning...

Bajs är förkyld som fan :( varit hemma inomhus i 1 och en halv dag och klättrar redan på väggarna, sjukt tråkigt...

Annars så har det varit jobba och plugga dom senaste dagarna, då Medicin tentan var sjuk svår och jag börjar typ gråta varje gång jag öppnar boken.. Men inställningen är ändrard och nu fan ska jag klara dettta ;)

Mel har fått mig att titta på once upon a time sjukt bra serie är helt fast ;)

Hmm ja det var kanske inte det roligaste inlägget men men det är det som händer i mitt liv just nu, Lördag är det party kryssning för Lööwan som fyllt år wiiiiii


Nopp nu är det diska lite som gäller...

Puss

Bild BOMB....

Fest ;)

 

 
 


En vecka med Danskarna ;)

 
 
 
 
 

Pride ;)

 
 
 
 

Sommar,Kärlek och Mys ;)

 
 


Hola...

Hejjjjjjjjjjj!!!

Shit sjukt länge sen jag bloggade iknow ;) men inte riktigt haft den tiden att blogga, men ska försöka ta upp det igen!

Det händer mycket denna sommar och det är sjukt kul känns att man lever, var hos mamma för två veckor sen då hennes sambo Jans Släktingar från Danmark kom på besök.
Å vilka fantastiska människor :) hade dock svårt att förstå i början då Danska inte e det lättaste att förstå haha men sen gick det bättre och bättre, vi var ute i Västerviks skärgård och åt Middag underbart fint varit där som liten men kom inte ihåg så mycket var sjukt fint.

Vi var på Astrid Lindgrens värld kändes som man blev typ 10 år igen så fint gjort allt, började dock spö regna haha men det försvann så det blir en tur dit igen med Mia och Skrutti när hon blivit lite äldre <3
Sen spelade vi kubb,badade,fiskade och Festade då det är något Danskarna kan ;)
Jag har blivit bjuden till Danmark när jag vill till min nya Vän Jenni, så det är absolut något som ska bokas in när pengarna finns.

Väll hemma var det Pride ååå känslan av det är sjuk alla är så glada man får ett lycko rus som inte går att beskriva, efter paraden åt Jag,Mel,Emelie och Anna på Fridays sen bar det hem till Mel för göra sig i ordning och dricka drinkar. Sen rullade vi ut på stan gjorde natten på Patricia med en massa drinkar och skratt FANTASTISKT <3

Dom andra dagarna har beståt av Mys dagar med mina Älsklingar Mia och Milia, en sväng ut till Min Älskade Barris och Alexandra <3 en massa pluggande.

Gårdagen vart det åka till Jempis och Max för att se deras nya lägenhet sjukt fin Avis ;) Blev en massa kaffe, skit snack, skratt och natt Middag underbart <3

Dagen till ära har jag inget inplanerat mer än att plugga, kväll får vi se vad den bjuds på myskväll hemma eller göra nått ;)

Jag ska slänga in bilder från en massa roliga saker tänkte jag, dock när jag orkar förra över dom från Mobilen ;)

Bjuder på en bild från Pride såhär såg jag ut ;) (mera kommer)



Hoppas ni får en fantastisk Lördag mina fina...

RSS 2.0